Perioada de asistență pentru Windows XP se încheie în curând

Ce înseamnă încheierea perioadei de acordare a asistenței pentru Windows XP?

Microsoft a oferit asistență pentru Windows XP în ultimii 12 ani. Dar acum a venit timpul ca noi și partenerii cu care colaborăm în domeniul hardware și software să ne investim resursele pentru a susține tehnologii mai recente, în scopul de a oferi în continuare noi experiențe deosebite.

În consecință, după 8 aprilie 2014, asistența tehnică pentru Windows XP nu va mai fi disponibilă, inclusiv actualizările automate care ajută la protejarea PC-ului. De asemenea, de la această dată, Microsoft nu va mai furniza Microsoft Security Essentialspentru a fi descărcat pe Windows XP. (Dacă ați instalat deja Microsoft Security Essentials, veți primi în continuare actualizări de semnături antimalware pe o perioadă limitată, dar acest lucru nu înseamnă că PC-ul dvs. va fi sigur, deoarece Microsoft nu va mai furniza actualizări de securitate pentru a contribui la protejarea PC-ului.)

Dacă veți continua să utilizați Windows XP după încheierea perioadei de asistență, computerul dvs. va funcționa în continuare, dar poate deveni mai vulnerabil la riscurile de securitate și la viruși. De asemenea, de vreme ce tot mai mulți producători de software și de hardware continuă să își optimizeze produsele pentru cele mai recente versiuni de Windows, vă puteți aștepta ca tot mai multe aplicații și dispozitive să nu funcționeze cu Windows XP.

Ce înseamnă că nu i se mai acordă asistență versiunii mele de Windows?

Ce versiune de Windows rulez?

Cum rămân protejat?

Pentru a rămâne protejat după încheierea perioadei de asistență, aveți două opțiuni:

Faceți upgrade PC-ului dvs. curent

Foarte puține computere mai vechi vor putea să ruleze Windows 8.1, care este cea mai recentă versiune de Windows. Vă recomandăm să descărcați și să rulați Asistentul de upgrade Windows pentru a vedea dacă PC-ul dvs. îndeplinește cerințele de sistem pentru Windows 8.1, apoi să urmați pașii din tutorial pentru a face upgrade, dacă este posibil acest lucru pe PC. Pentru informații mai detaliate, citiți Întrebările frecvente.

Obțineți un PC nou

Dacă PC-ul dvs. nu poate rula Windows 8.1, poate că este momentul să cumpărați unul nou. Explorați selecția noastră excelentă de PC-uri noi. Acestea sunt mai puternice, mai ușoare și mai elegante ca oricând – și la un preț mediu considerabil mai redus decât prețul mediu al unui PC de acum 10 ani.

Găsiți PC-ul perfect

Ce primesc cu Windows 8.1?

Aflați despre toate lucrurile interesante pe care le puteți face cu noul Windows

Windows 8.1
O selecție de PC-uri care rulează Windows 8.1

Comments are closed.

Translate »