Problemele unei companii cu IT intern si nu externalizat

E timpul pentru companii sa nu mai piarda timpul.

Flexibilitate , viteza si expertiza . Asta este ceea ce separa liderii de la coada clasamentului.

Cât de repede poți răspunde la un eveniment catastrofal de natura IT? Cât de pregătiți sunteți să lansati un serviciu onlinem catre  clientii dumneavoastra ? Cât de repede poți dezlănțui productivitatea angajaților prin conectarea gadget-uri mobile la rețeaua dvs. ?

Nu este un secret ca așteptările clienților sunt în creștere când vine vorba de IT .

CIO  vorbesc despre avalanșa de proiecte cu care se confruntă. Aproape trei sferturi dintre directorii IT spun ca sunt investesc în instalarea de rețele mobile în acest an , din care o treime vor fi reprezentate de cele in cloud . CU TOATE ACESTEA , 70 la suta din bugetele lor , în medie , sunt liniștit cheltuite pe întreținere și 34 la sută din proiectele lor sunt cu întârziere . Este un ciclu vicios .

Pentru a fi sigur , CIO jongleaza constant cu resursele pentru a încerca și de a face toată lumea fericită și să livreze rezultatele organizațiilor de care au nevoie. Dar eforturile nu sunt si durabile . Și acesta este motivul pentru care trebuie sa regandim modul cum abordam latura IT astfel încât să putem contribui la evolutia companiei.

Vom intra într-o nouă eră de calcul .

Pentru a afla mai multe despre Openvision Data și o serviciile oferite , contactati-ne.

Comments are closed.

Translate »