Licentiere Microsoft

 

Licentiere Microsoft

head1

 

Windows 7 iti simplifica activitatile de zi cu zi

 • Acceseaza-ti pozele, muzica, filmele si documentele din doar doua click-uri
 • Vizioneaza si inregistreaza emisiunile TV pe PC-ul tau
 • Economiseste timp cu Windows 7 – creat pentru intrare si iesire rapida din stand-by
 • Creeaza-ti singur DVD-uri
 • Aseasa in bara de aplicatii programe pe care se folosesti frecvent
 • Conecteaza-te cu usurinta la retelele wireless
 • Gaseste fisierele instantaneu

 

Versiuni de Windows 7

Tile-W7-HP_v_rgb

Windows 7 Home Premium

Cea mai buna experienta de divertisment pe computer
Windows 7 Home Premium iti faciliteaza crearea unei retele la domiciliu și partajarea tuturor fotografiilor, videoclipurilor si muzicii preferate. Este posibil chiar sã vizionati, sa puneti pauza, sã derulati inapoi si sa inregistrati emisiuni TV.
Rulati TV si Filme
Vizionati, puneti pauza si inregistrati emisiuni TV in direct cu Windows Media Center.
Redati fisiere media
Cu Play To, puteti sa redati in flux muzica si videoclipurile pe celelalte computere care rulezã Windows 7 din casa sau pe televizoare si sisteme stereo compatibile din reteaua de acasa, sau chiar le puteti accesa de la distanta.
Partajati simplu documente la domiciliu
Cu HomeGroup, este simplu sa partajati muzica, fotografii, videoclipuri, documente și chiar imprimante cu alte computere care ruleazã Windows 7 din reteaua dvs. de acasa.
Placerea Gamerilor
Fie cã va luptati cu extraterestrii, faceti trasee off-road sau alte tipuri de aventura virtuala, grafica realista a DirectX 11 va va impresiona.
Tile-W7-Pro_v_c

Windows 7 Professional

Lucrati de oriunde mai usor si mai sigur
Daca utilizati computerul pentru munca, veti dori Windows 7 Professional. Acesta va poate ajuta sa fiti mai productiv si sa protejati informatiile esentiale cu care trebuie sã lucrati. Multe dintre activitatile de rutina se rezolva cu numai cateva clicuri, astfel incat pierdeti mai puțin timp aranjand proiectoare, imprimante si retele. Optiuni imbunatatite de Back-Up va ajuta sa protejati lucrul dificil prin copiere de rezerva automata in reteaua de acasa sau de la serviciu. Iar cu Windows XP Mode, aveti posibilitatea sa utilizati majoritatea programelor Windows XP in Windows 7.
Va conectati de oriunde
Cu Windows 7 Professional, laptopul poate retine imprimanta dvs. preferata din fiecare retea pe care o utilizati; nu mai aveti nevoie sa comutati manual. Configurarea laptopului pentru o prezentare este extrem de simpla, astfel încat va valorificati potentialul la maximum. Si pentru ca Windows 7 gestioneaza energia mai eficient si se conecteaza la retelele fara fir mai rapid, este mai simplu ca niciodata sa lucrati în deplasare.
Utilizati programe compatibile cu Windows XP
Majoritatea programelor proiectate pentru Windows XP functioneaza bine in Windows 7. Pentru cele care nu functioneaza, Windows 7 Professional are o solutie gratuita: Windows XP Mode.
Partajati simplu documente la domiciliu
Cu HomeGroup, este simplu sa partajati muzica, fotografii, videoclipuri, documente și chiar imprimante cu alte computere care ruleazã Windows 7 din reteaua dvs. de acasa.
Va securizati datele prin optiunea de Back-Up
Cu Windows 7 Professional, creati copii de rezervã pentru fisiere, foldere și chiar unitati pe o retea si criptarea fisierelor va ajuta sa pastrati in siguranta informatiile confidentiale pe computere cu mai multi utilizatori.

Tile-W7-Ult_v_c

Windows 7 Ultimate

Proiectat pentru utilizatorii care vor totul

Windows 7 Ultimate este editia cea mai flexibila si mai puternica de Windows 7. Combina simplitatea remarcabila de utilizare cu unele caracteristici distractive din editia Home Premium si capacitatile pentru firme din editia Professional, inclusiv posibilitatea de a executa mai multe programe de business Windows XP in Windows XP Mode. Pentru mai multa securitate, aveti posibilitatea sa criptați datele cu unitatea de Criptare BitLocker și BitLocker To Go. Si pentru mai multa flexibilitate, aveti posibilitatea sa lucrati în oricare dintre cele 35 de limbi.
Lucrati mai usor, va jucati mai mult
Cu Windows 7, potentialul computerului este valorificat la maximum pentru lucru serios si divertisment de calitate.
Alegeti din cele 35 de limbi
Indiferent daca sunteti poliglot, daca incercati sa invatati o limba straina sau doar doriti sa calatoriti prin lume pe desktop, pachetele lingvistice din Windows 7 Ultimate reprezinta o modalitate puternica (și amuzanta) de a comuta cu usurinta intre oricare dintre cele 35 de limbi disponibile.
Partajati simplu documente la domiciliu
Cu HomeGroup, este simplu sa partajati muzica, fotografii, videoclipuri, documente și chiar imprimante cu alte computere care ruleaza Windows 7 din reteaua dvs. de acasa.
Va securizati datele prin opțiunea de Back-Up
Numai Windows 7 Ultimate include unitatea de Criptare BitLocker, care mentine totul în siguranta, de la documente la parole, criptând intreaga unitate pe care se aflã Windows si datele dvs. Dupa activarea BitLocker, orice fisier pe care il salvati pe unitatea respectiva este criptat in mod automat. Si, cu BitLocker To Go, o noua caracteristica din Windows 7, aveti posibilitatea sa criptati si informatiile de pe dispozitivele de stocare portabile, precum unitati USD flash si unitati hard disk externe.

Comparatie intre editii

Image06MSE Icon

Microsoft Security Essentials – Antivirus Gratuit pe Viata. Economisesti ~200lei/an   windows-live-essentials-2011

Windows Live Essesntials 2011

Windows Live Messenger Mai mult decat chat. Partajati fotografii si videoclipuri, faceti apeluri video cu rezolutie HighDefinition, conectati-va la toate retelele sociale intr-un singur loc. Windows Live Mail – va ajuta sa va organizati toata activitatea intr-un singur loc pe computer. Adaugați si vedeti mai multe conturi de posta electronica intr-un singur Mail. SkyDrive – Ai 25GB spatiu pentru stocare online gratuita. Poti accesa de oriunde si partaja cu cine iti doresti. Mentine-te sincronizate fotografiile si documentele intre computer si SkyDrive prin Windows Live Mesh.

Internet Explorer 9 : Site-urile se incarca pe loc. Si stralucesc. Cu noua versiune a browserului, rapiditatea inseamna acum frumusete.

Software Recovery – Poti reinstala Windows fara sa ai nevoie de kit-ul de instalare, si iti poti pastra datele in siguranta prin Back-Up Suport tehnic – ai parte gratuit de suport tehnic de calitate atat timp cat ai garantie, dar si dupa. Update automat – nu mai ai grija update-urilor, care se fac automat. Variante de licentiere FPP( Full Packaged Product): sunt destinate utilizatorilor individuali sau casnici, cel mult pentru birouri foarte mici. Caracteristici:

 • Pachetul contine kit de instalare pe CD sau DVD si EULA(End User License Agreement) si manual cu documentatie. Tot insuntru gasiti si cheia de instalare a produsului software
 • Produsul necesita activare. Se poate face automat, daca exista conexiune la Internet, sau prin telefon, cu ajutorul operatorilor Microsoft de la centrul de activari.
  • Produsul poate fi mutat de pe un calculator pe altul; de exemplu, daca primul calculator s-a defectat sau se schimba hardware-ul partial sau integral.

Licența FPP acopera doar versiunea curenta a produsului achizitionat. Nu include drepturi de downgrade si nici de upgrade. OEM (Original Equipment Manufacturer): sunt destinate producatorilor de echipamente de calcul, celor care asambleaza sau comercializeaza calculatoare. Microsoft recomanda tuturor utilizatorilor achizitionarea sistemului de operare Windows în regim OEM. Calculatoarele cu Windows preinstalat functioneaza imediat ce au fost achizitionate si au avantajul unui cost redus al sistemului de operare. Caracteristici:

 • Licenta Windows OEM nu poate fi mutata pe un alt calculator.
 • Ca utilizator final nu pot cumpara licenta Windows OEM decat impreuna cu un PC pe aceeasi factura.

Variante de achizitie

La momentul achizitiei unui PC nou:

  • Windows 7 OEM Preinstalat pe PC, are avantajul celui mai mic cost. Tile-W7-HP_v_rgbTile-W7-Pro_v_cTile-W7-Ult_v_c
  • Licenta Windows 7 OEM, in cazul in care PC-ul dorit nu are sistemul de operare preinstalat
 • Dupa achizitia PC-ului

  • Windows 7 FPPWindows7_HomePremium1wprofwindows7ultimate__95333_zoom
  • Windows 7 GGK(Get Genuine Kit). Daca achizitionati din neatentie un software care nu este original, piratat sau ilegal, puteti fi eligibil pentru a utiliza Get Genuine Kit pentru Windows 7 Professional si sa intrati astfel în legalitate. wprof
  • Upgrade: Daca ai licenta Windows si doresti sa treci catre o versiune superioara de Windows 7

Ai un PC fara Windows Original si doresti sa achizitionezi? Iata variantele: (FPP)

Windows 7 Home Premium Cea mai buna experienta de divertisment pe computer Windows 7 Professional Lucrati de oriunde mai usor si mai sigur Windows 7 Ultimate cea mai flexibila si mai puternica versiune de Windows 7, Proiectat pentru utilizatorii care vor totul

Ai un PC cu Windows Original si vrei sa treci la o versiune superioara? Iata variantele: (WAU)

Upgrade to Windows 7 Home Premium Upgrade to Windows 7 Professional Upgrade to Windows 7 Ultimate

Vrei sa achizitionezi un PC ce nu are Windows Original preinstalat? Iata variantele: (OEM)

Windows 7 Home Premium Windows 7 Professional Windows 7 Ultimate

  FPP PKC                                                        PKC office

Recomandat pentru: Recomandat pentru:
Cei care au nevoie de Office 2010 pentru mai mult de un PC  Cei care cumpara un PC si care au nevoie de Office 2010 doar pentru acel PC
Cei care doresc DVD de instalare în interiorul pachetului Cei care nu doresc DVD de instalare în interiorul pachetului
Cei care doresc sa imbunatateasca un PC existent Cei care cumpara un PC cu Office 2010 preinstalat

Versiuni Office:

Office 2010 Acasa si pentru Scoala: Ajuta copiii sa creeze proiecte și prezentari care vor fi mult mai apreciate decat cele clasice. Instrumentele de editare video și efectele text dinamice dau viata materialelor de lucru, iar instrumentele online fac din colaborare o joaca. Tot ce va trebuie este creativitate din plin… si Office Home and Student 2010.

Office 2010 Acasa si la Firma: Instrumente si functii noi, imbunatatite va ajuta sa fiti mai bun la serviciu, acasa… oriunde. Noile efecte foto, video si text fac mult mai convingatoare documentele si prezentarile dvs., iar Outlook 2010 va ajuta sa pastrati legatura deopotriva cu clientii, furnizorii, prietenii și familia. Office Professional 2010: Cu ajutorul unei game performante de instrumente pentru dezvoltarea afacerii, suita Office Professional ofera elementele esentiale pentru crearea prezentarilor dinamice, partajarea si prezentarea ideilor dvs. de afaceri si o perspectiva de afaceri aprofundata. Comparatie editii:

APLICATII OFFICE HOME AND STUDENT 2010 OFFICE HOME AND BUSINESS 2010  OFFICE PROFESSIONAL 2011
 Microsoft Word 2010

x

x

x

Microsoft Excel 2010

x

x

xx

 Microsoft PowerPoint 2010

x

x

x

 Microsoft OneNote 2010

 x

x

x

 Microsoft Outlook 2010

x

x

Microsoft Publisher 2011

x

Microsoft Access 2012

x

Windows7_h_c

Comments are closed.

Translate »