Print Friendly, PDF & Email

Mentenanta IT

pachete mentenanta

Oferta noastra de mentenanta IT contine servicii de suport IT, intretinerea sistemelor si administrarea retelelor si se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor mari. De aceea va propunem sa va concentrati pe activitatea de baza si sa lasati in seama unui partener de incredere precum Openvision Data, service-ul si mentenanta IT a infrastructurii.

Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare IT  – service si mentenanta, de tip abonament, flexibil, personalizat, care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor avand avantaje multiple.


Aveti incluse servicii de administrare ale serverelor, suport tehnic dedicat angajatilor dvs si nu in ultimul rand implementarea masurilor de securitate IT necesare. In plus si cu titlu gratuit, beneficiati de un audit IT cuprinzator, astfel incat afacerea dvs sa fie pregatita pentru provocarile IT curente.

pachet complet de mentenanta si suport it

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta potrivita nevoilor dvs.

    Translate »