Print Friendly, PDF & Email

continuitatea afaceriiObiectivul principal al serviciilor de Continuitatea Afacerii & Recuperare in Caz de Dezastru este de a va proteja afacerea prin a va ajuta sa va reveniti din orice eveniment dezastruos care poate afecta infrastructura, datele sau insasi existenta companiei.

Odata cu avansul tehnologiei informatiei, companiile sunt tot mai dependente de retea, aplicatii si disponibilitatea datelor. Un aspect esential al strategiei IT este planificarea continuitatii afacerii – Business Continuity (BC) si a planului de recuperare in caz de dezastru – Disaster Recovery (DR), cu toate ca multe companii ignora acest aspect pana in momentul in care devine prea tarziu.

Openvision va poate consulta, implementa, testa si livra solutii BC si DR ce sunt la fel de flexibile ca si restul solutiilor noastre. Lucrul impreuna cu clientul ne ajuta sa dezvoltam o solutie care se preteaza bugetului si asteptarilor companiei.

Cunoasteti costurile intreruperii afacerii dvs?
Care sunt pierderile pentru afacere daca nu se poate opera?
Cat timp ar dura pana compania ar deveni din nou operationala?
Care este prioritatea cea mai importanta de recuperare pentru diferite elemente ale infrastructurii IT?

Solutiile furnizate de Openvision ofera protectie 100% a datelor si disponibilitatea lor timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 52 de saptamani pe an. Experienta noastra in integrarea solutiilor pentru asigurarea continuitatii afacerii ne califica drept cel mai potrivit partener pentru a face fata cerintelor de recuperare a datelor in caz de catastrofe.

Translate »