Ce este certificatul SSL securizat prin e-mail?

În timpul unei transmisii prin e-mail pe internet, expeditorul și destinatarul sunt întotdeauna îngrijorați de conținutul de e-mail care nu este citit sau modificat de atacatori. Adresa de e-mail trebuie să fie trimisă pentru a fi primită în aceeași condiție în care a fost trimisă de expeditor și, de asemenea, informațiile expeditorului nu trebuie modificate. Pentru a finaliza acest lucru, un certificat de semnare prin email este o opțiune finală.
Certificatele SSL prin e-mail securizate, de asemenea, cunoscute sub numele de Email Signing SSL Certificates sunt concepute pentru a proteja și autentifica transmisiile prin e-mail. Spre deosebire de certificatul de semnare a codului, certificatul SSL securizat prin e-mail semnează digital e-mailul și mesajul care asigură că nicio altă persoană sau robot nu poate citi sau modifica mesajul.
Când un utilizator trimite un e-mail, acesta transmite prin multe sisteme, computere și servere pe care nu le conștientizează niciodată. De asemenea, utilizatorul nu este conștient de locația fizică a acestor calculatoare și sisteme și cine le întreține. Certificatul de e-mail securizat permite utilizatorului să adauge un ID digital inclus cu acel e-mail, care asigură faptul că e-mailul, textul mesajului și atașamentele au fost trimise doar de către acel utilizator.
Certificatul securizat prin e-mail vine cu integritate de încredere care asigură că atașamentul și textul de e-mail nu sunt temperați sau schimbați de nicio altă persoană între tranziții.

Identificare expeditor solicitant

Când vă semnați e-mailurile, această semnătură este salvată și valoarea de hash inclusă în certificatul care este prezentat împreună cu e-mailul dvs. Clientul de e-mail al destinatarului îndeplinește aceeași funcție de hash pentru a asigura că valorile corespund și semnătura este autentică, împiedicând astfel e-mailurile spoof să treacă peste angajații dvs.

Asigurați integritatea mesajelor

După ce e-mailul dvs. a fost semnat, acesta a fost encriptat împreună cu semnătura și a fost trimis către destinatar. Deoarece chiar și cea mai mică modificare a datelor trimise va duce la o valoare de hash diferită atunci când clientul destinatarului repetă funcția hash, acționează ca un indicator instantaneu dacă ceva este neplăcut.

Stop Spoofing

În fiecare an, e-mail-ul de afaceri compromite contul pentru pierderi din ce in ce mai mari . Singura modalitate de a preveni aceste tipuri de atacuri de spearphishing este să vă asigurați că fiecare persoană din compania dvs. are un certificat de e-mail și semnează fiecare e-mail pe care îl trimit. Iar e-mailul nesemnat este unul de încredere.

Certificat de semnare prin e-mail
Perioada maxima3 ani
Cerințe de validare Domain Control
Câmpuri de certificare email@domain.tld
Semnare prin e-mail
Criptare prin e-mail
Semnarea documentelor (Word, Excel pe Windows, fără Mac)
Autentificare client
[passster password=”abracadabra”]
Pret 1 An / user29.95 €
Pret 2 Ani / user59.95 €
Pret 3 Ani / user89.95 €
[/passster]
Call Now Button