Print Friendly, PDF & Email

antivirusSolutiile Business ESET

Ofera securitate pentru toate platformele (Windows, Mac, Linux) si va permit sa selectati tipul de dispozitive pe care sa le protejati: computere, laptopuri, smartphone-uri, servere de fisiere, servere de mail si gateway-uri de companie. Portofoliul nostru de solutii business include produse cu performanta dovedita ce utilizeaza un motor de scanare multiplu premiat, pregatit sa va securizeze permanent datele companiei in fata amenintarilor.

Controlati reteaua cu ESET Remote Administrator – Un instrument avansat de administrare ce ofera un control centralizat si o imagine de ansamblu a starii tuturor solutiilor de securitate ESET instalate in retea. Va permite sa controlati securitatea tuturor endpoint-urilor, serverelor sau dispozitivelor mobile.
Securitate cu performanta dovedita – Solutiile noastre au primit numeroase premii si aprecieri, printre altele fiind detinatoarele recordului de premii consecutive VB100 Awards oferite de catre  Virus Bulletin (UK).
Licentiere si sistemul Unilicense – Descoperiti Unilicense, sistemul nostru unic de licentiere. Instalati solutiile de securitate pe platforme la alegere, sau transferati licentele pe noi computere.


Solutiile Business KAV

Kaspersky Anti-Virus 2014 va ofera tehnologii antivirus esentiale pentru PC – cu o protectie in timp real bazata pe cloud – pentru cele mai noi amenintari de tip malware. Lucrand in fundal – cu un scan inteligent si update-uri mici si frecvente – tehnologia proactiva va protejeaza PC-ul atat de amenintarile cunoscute cat si de cele mai noi amenintari, fara sa va afecteze performanta calculatorului.

Protectie anti-malware

Tehnologiile premiate Kaspersky Lab lucreaza pe fundal, fara sa va deranjeze si fara sa va reduca performanta calculatorului, pentru a se asigura ca PC-ul impreuna cu datele dumneavoastra sunt in siguranta:

Va protejeaza de orice tip de malware – inclusiv virusuri de computer, virusuri Trojan, worms, spyware, rootkits, bots si altele
Combina eficienta cloud in timp real cu tehnologiile puternice de securitate pentru a va asigura de un raspuns mai rapid si  mai eficient pentru orice tip de amenintare
Include noua tehnologie Kaspersky, ZetaShield – pentru o protectie si mai buna impotriva malware-ului necunoscut.

Protectia impotriva furtului de indentitate, dar si a website-urilor suspecte

Web-ul poate fi un loc periculos, cu multe website-uri infectate si cu cyber-criminali care folosesc Internet-ul pentru a va fura informatiile personale. Pentru a va ajuta sa va pastrati sigure datele personale pe Internet, Kaspersky Anti-Virus 2014:

Foloseste icoane colorate pentru link-urile web pentru a va informa asupra link-urilor suspecte
Foloseste tehnologii proactive bazate pe cloud – pentru a va asigura ca site-urile pishing nu va pacalesc in a le oferi date personale
Scaneaza e-mail-uri ce vin si pleaca – blocheaza continutul daunator

Preventia exploatarii punctelor vulnerabile ale calculatorului

Daca sistemul de operare sau orice alta aplicatie ce ruleaza pe PC-ul dumneavoastra nu are update-urile la zi, este foarte posibil ca PC-ul sa devina vulnerabil la orice atac. Kaspersky Anti-Virus 2014 scaneaza PC-ul in cautarea punctelor vulnerabile si:

Asista si controleaza comportamentul sistemul de operare si al aplicatiilor care contin puncte vulnerabile, pentru a preveni ca ceva rau sa i se intample calculatorului dumneavoastra.

Ajuta la mentinerea performantei PC-ului

Deoarece Kaspersky Anti-Virus 2014 a fost optimizat pentru performanta, el:

Livreaza protectie anti-malware riguroasa – fara sa va deranjeze in mod constant cu intrebari si alerte.
Verifica reputatia aplicatiilor si a website-urilor pe care le vizitati, analizeaza comportamentul programelor, isi updateaza propria baza de date malware si nu numai – toate acestea fara nici un fel de efect asupra performantei PC-ului.

Translate »