Print Friendly, PDF & Email

colocare servereObțineți noi niveluri de productivitate și colaborare. Microsoft Office 365 este platforma de lider în materie de productivitate și colaborare, oferind Exchange pentru e-mail, SharePoint pentru lucrul în echipă, Skype pentru comunicații și aplicațiile Office de bază pe care le folosiți zilnic. Bazat în cloud, Office 365 permite angajaților dvs. să fie productivi de oriunde.


Abordarea solutiei Cloud Office 365

Experții noștri certificați de Microsoft sunt extrem de pricepuți în gestionarea, monitorizarea și administrarea mediului Office 365, asigurându-vă că beneficiariul. beneficiază de setul complet de funcționalități al software-ului. Openvision Data oferă un singur punct de intrare pentru suportul IT și rezolvarea problemelor de 24 de ore pe zi, iar abordarea proactivă urmărește să surprindă incidente înainte ca afacerea dvs. să se confrunte cu pierderea productivității. Lucrați cu noi și vă puteți aștepta la costuri previzibile, la mai puține timpi de nefuncționare, la timp de răspuns garantat și la o povară IT foarte redusă.

Pentru încrederea dvs. și monitorizarea constantă, tabloul de bord de administrare și alertare 24x7x365 oferă un management clar al cloud-ului pe un singur ecran și, pe măsură ce mediul dvs. Cloud, utilizarea și nevoile se schimbă, echipa noastră este chiar aici împreună cu dvs., pentru a vă asigura că beneficiați maxim de investiția dvs.

Trecerea la Office 365 necesită migrarea de la serverele bazate pe spațiu la cloud. Serviciile Openvision Data Office 365 se ocupă de complexitatea pentru dvs., asigurându-vă că aceste aplicații critice sunt instalate și configurate corespunzător, astfel încât acestea să fie disponibile atunci când afacerea dvs. are nevoie de ele.

Solutia Openvision Office 365 Cloud include:

Gestionarea licențelor – Ca furnizor Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), putem oferi toate licențele necesare pentru Office 365 pentru organizația dvs. într-o singură factură consolidată.

Migrație fără întreruperi – Planificată și executată strategic pe baza unei migrații în cloud a datelor tuturor utilizatorilor și a cutiilor poștale Exchange

Service Desk – În plus față de furnizarea unui model de cost previzibil lunar, echipa noastră de servicii gestionate prin Cloud se ocupă de suportul utilizatorilor finali Office 365 de probleme cum ar fi resetarea parolei, rezolvarea de bază a dispozitivelor, răspunsurile la întrebări “cum să” și monitorizarea proactivă și gestionarea dispozitivelor


Beneficii

Exchange Online și Outlook E-mail business : calendare partajate și spațiu de stocare de 50 GB per utilizator.
Skype pentru afaceri : Comunicare și colaborare prin Apeluri, video, conferințe pe web, prezență, partajare de ecran și mesagerie instant.
SharePoint : Site-uri intranet și partajarea fișierelor:
Spațiu de lucru online pentru echipe din cadrul organizației dvs. cu spațiu de stocare comun de 10 GB plus 500 MB pentru fiecare utilizator.

Aplicații Office : Creați, editați și partajați fișiere Word, Excel, PowerPoint și One Note de pe PC / Mac, smartphone sau tabletă cu oricine în timp real.
Spam and Malware Protection
Premium : anti-malware protection and anti-spam filtering.

OneDrive for Business File Storage & Sharing: 1 TB of personal storage per user.

Translate »