Print Friendly, PDF & Email
consultanta it

Dacă ai obținut finantare prin Programul Start Up Nation 2018, noi te ajutam cu toate echipamentele IT de care ai nevoie pentru a porni cu succes. Openvision ofera consultanta pentru analiza planului de business si identificarea nevoilor reale IT, alaturi de proiectarea solutiei tinand cont de cost, de timp si de posibilitatile de integrare cu infrastructura si aplicatiile existente, oferindu-va scenarii alternative si sprijinindu-va in decizia de alegere a variantei optime.

Asigura totodata managementul proiectului folosind metode standardizate international, validate in practica de implementarile de succes realizate pana acum de catre Openvision.

Identifica si implica cele mai potrivite resurse – interne, externalizate si ale clientului – necesare in realizarea proiectului, si monitorizeaza, completeaza si configureaza infrastructura hardware, software si de comunicatii existenta.


Ce oferim

EVALUARE : Livram echipamentele unde doresti, iar daca ai nevoie iti oferim gratis instalarea programelor software pe care le-ai achizitionat.
DOCUMENTARE : Intocmim toate documentele necesare in vederea achizitiontrii echipamentelor IT: contract de furnizare, declaratie de inovatie, factura de avans, certificat de garantie, proces verbal de predare-primire.
OPTIMIZARE : Stabilim impreuna nivelul de performanta al echipamentelor IT in functie de domeniul in care vrei sa activezi. Apoi cautam solutia optima tinand cont de bugetul alocat, bineinteles avand in vedere disponibilitatea ulterioara a echipamentelor.
LIVRARE : Livram echipamentele unde doresti, iar daca ai nevoie iti oferim gratis instalarea programelor software pe care le-ai achizitionat.

Translate »