Print Friendly, PDF & Email

internet si telefonie

Este solutia ideala pentru accesul de mare viteza la Internet cu banda garantata pe infrastructura de fibra optica sau solutii wireless pentru conexiuni dedicate permanente. Este recomandat firmelor care au ajuns la o anumita maturitate informationala, cu o retea de calculatoare ce trebuie conectata permanent la Internet.

Dark Fiber

Openvision dispune de capacitatea necesara pentru proiectarea, instalarea, inchirierea si mentenanta de dark fiber avand contracte cu principalii furnizori de utilitati, echipe si utilaje proprii specifice instalrii de fibra optica aeriana si subterana. Avantajele alegerii unei solutii Openvision inseamna siguranta informatiei, garantata prin interconectarea punct-la-punct a locatiilor, viteza foarte mare de transfer si, nu in ultimul rand, monitorizarea permanenta a conexiunilor dvs.

Fibra optica este mediul de transport ce asigura cea mai mare viteza de comunicatie, avand, de asemenea, si cea mai mare fiabilitate. Reprezinta mediul ideal pentru retele de mare viteza datorita caracteristicilor sale de transmisie, superioare oricarui alt mediu de trasport:

rata de transfer a datelor foarte mare;
stabilitate si fiabilitate;
calitatea si siguranta transmisiei datelor – fibra optica este imuna la perturbatii electromagnetice.

Abonament Internet

BASICBASIC PLUSLARGEEXTRA LARGE

4 mbps min garantat up to 10 mbps
100 mbps metropolitan
1 STB IPTV (Televiziune) (custodie)
Telefonie VoIP (o linie inclusa)

8 mbps min garantat up to 15 mbps
100 mbps metropolitan
1 STB IPTV (Televiziune) (custodie)
Telefonie VoIP (o linie inclusa)

15 mbps min garantat up to 30 mbps
100 mbps metropolitan
1 STB IPTV (Televiziune) (custodie)
Telefonie VoIP (o linie inclusa)

25 mbps min garantat up to 50 mbps
100 mbps metropolitan
1 STB IPTV (Televiziune) (custodie)
Telefonie VoIP (o linie inclusa)

99 € /luna +TVA139 € /luna +TVA189 € /luna +TVA299 € /luna +TVA
buton_comandbuton_comandbuton_comandbuton_comand

 

Avantajele serviciilor noastre

Banda Garantata;
Conexiune pe suport de Fibra Optica dedicata;
Suport tehnic profesional. Echipa noastra tehnica este disponibila 24 x 7 x 365;
Gazduire Pagina Web;
Termen maxim de implementare a solutiei: 3 saptamani;
Service Level Agreement. Disponibilitatea serviciului nostru este de peste 99,8 %.


 

Openvision VPN

Servicii de transport Ethernet si SDH, circuite dedicate punct-la-punct si punct-la-multipunct, VPN Layer 2 si Layer 3, MPLS, menite sa asigure comunicatii sigure si flexibile firmei dumneavoastra.

Pentru traficul metropolitan avem acorduri de peering cu majoritatea operatorilor locali iar bucla locala este realizata prin intermediul unui ring propriu redundant de fibra optica metropolitana.

Openvision VPN Layer 2

Openvision beneficiaza de accesul la una dintre cele mai dezvoltate retele nationale si internationale de fibra optica. Solutia de conectare pe care v-o propunem este o solutie completa ce acopera toate locatiile. Mediul de transport este fibra optica sau conexiunea radio in banda licentiata. Veti putea beneficia de servicii de transport de inalta calitate atat in locatiile din Bucuresti cat si in cele din tara. Transportul Layer 2, spre deosebire de solutiile IP VPN, nu necesita echipamente de criptare deoarece nu traverseaza in nici un moment o retea publica de transport. Locatiile dumneavoastra vor fi izolate intr-un VLAN propriu, acesta neputand fi accesat din exterior sau din reteaua Internet.


telecomunicatii

Serviciile de telefonie nationala si internationala Openvision functioneaza pe infrastructura de fibra optica pe care v-o punem la dispozitie si prin care beneficiati de o viteza marita in internet, cu banda garantata. Echipamentele folosite constau pe de o parte intr-un dispozitiv ce face legatura intre comunicatiile prin fibra si liniile telefonice din cadrul sediului clientului si respectiv, de telefoane sau faxuri absolut normale. Costul echipamentului va constitui taxa de instalare de 40 Euro, iar abonamentul lunar este gratuit.

Beneficii

Economisiti atunci cand sunati catre liniile traditionale, nationale si internationale;
Posibilitatea de a renunta la liniile telefonice traditionale si de a elimina costurile fixe specifice;
Posibilitatea de a alege noile centrale IP-PBX cu functionalitate avansata si costuri de gestiune mai restranse;
Posibilitatea de a telefona, de a raspunde, de folosire si transferare interna a unei centrale (traditionala sau oVIP), sau a oricarei utilizari telefonice;
Integrare rapida a serviciilor telefonice cu noile aplicatii si Video-Comunicari
Posta electronica si mesaje vocale reunite;
Integrarea telefoniei cu aplicatiile ERP si CRM

Translate »