Dezvoltare Rapida Site Web

dezvoltare rapida websiteIndiferent de afacere, pentru a creste notorietatea firmei si numarul de clienti folosind mediul online, este nevoie de cunostinte solide de marketing si de o buna cunoastere a comportamentului utilizatorului de internet.  De aceea este nevoie de specialisti.

De ce sa apelati la un consultant in dezvoltare online

Pentru a va asigura ca site-ul respecta principiile de utilizare eficienta si transmite exact mesajul dorit catre potentialul client
Pentru a avea o imagine profesionala care respecta legile brandingului
Pentru a va promova eficient


7,5 milioane de utilizatori de internet din Romania (din cei peste 8,5 milioane in total) folosesc motorul de cautare pentru a cauta produse si servicii. Sunt doua modalitati prin care afacerea dumneavoastra poate fi gasita de catre acestia: Optimizareaza site-ului (SEO) si anunturile platite prin Google AdWords.

Multi antreprenori cred ca problema fundamentala in dezvoltarea online este sa convingi potentialii clienti ca oferi un produs sau un serviciu mai bun. De fapt, ei trebuie sa stie ca afacerea dumneavoastra exista. Fiti usor de contactat, oferiti un plus de valoare,  fiti recomandabili si pastrati-va clientii aproape.


Puteti avea site-ul ideal pentru afacerea dumneavoastra in 3 pasi

1. Alegeti unul dintre modele de site, verificati detaliile;
2. Comunicati-ne numarul modelului;
3. Va facem o oferta privind costul si timpul de executie.


Motive

Recuperarea investitiei – 39% dintre tranzactiile online din retail facute de clienti noi incep cu o cautare pe Google. 30% dintre tranzactiile facute de clienti vechi incep dintr-un e-mail primit printr-o campanie de e-mail marketing in timp ce alti 30% clienti incep cumpararea tastand direct adresa retailerului in browser. Avand in vedere ca, in 2012, s-au cheltuit $226 milioane online, concluzia este una simpla: aveti nevoie de vizibilitate online pentru a va recupera investitia (ROI)!
E-Commerce este prezentul – In timp ce vanzarile clasice au crescut in retail cu doar 5,3% in 2011, cele online au crescut cu 40%.
Reclama non-stop la preturi mici – In trecut singura modalitate de a face reclama era cumpararea unei reclame in ziar. Costisitor si vizibil pe o singura pagina si intr-o singura zi. Astazi va puteti face reclama non-stop pentru mult mai putini bani. In online business-ul nu termina niciodata programul. Tot ce va trebuie este un website optimizat SEO.
Rezultatele pot fi masurate – Lunar se realizeaza rapoarte detaliate care sa analizeze evolutia website-ului in motoarele de cautare, precum si impactul pe care o campanie de e-mail marketing il are asupra afacerii dvs. Informatia este putere!
Audienta targetata – Primiti vizitatori interesati exact de produsele pe care le vindeti. Campaniile pot fi realizate in asa fel incat sa ajunga la diverse nise, in functie de studii, arii de interes, varsta, obiceiuri online, etc.

Translate »