fbpx
zap August 3, 2020 0 Comments

Fiecare afacere din lume se bazează pe o comunicare eficientă. Când esti o firma de tip IMM trebuie să fii mai atent și mai vigilent decât concurenta. De la informațiile de contact la rapoartele de vânzări, este foarte important să vă criptați e-mailurile, astfel încât datele și fișierele dvs. să rămână sigure. Doar o mică lacună în sistemul dvs. de securitate vă poate perturba întregul flux de lucru și poate exporta informații despre secretele companiei, care pot fi utilizate împotriva dvs. În acest articol, echipa Openvision va sugereaza 4 beneficii ale utilizării e-mailului criptat pentru IMM.

EVITĂ RISCURILE

În primul rând, nu contează cât de sigură este întreaga dvs. structură de afaceri, atunci când vine vorba de conducerea unui business, nu vă puteți asuma niciun risc. Există atât de multe în joc, încât este întotdeauna mai bine să vă asigurați că faceți tot ce puteți pentru a vă asigura mai mult. Din acest motiv, ar trebui să investești într-un software de criptare a e-mailului la nivel de întreprindere, astfel încât comunicarea dvs. să rămână sigură.

INFORMAȚII DE PROTEJARE

Într-o lume în care informațiile sunt elementul cel mai important pentru derularea unei afaceri de succes, trebuie să vă asigurați că nu o expuneți hackerilor către persoanele care o vor folosi împotriva dvs. Criptarea prin e-mail protejează toate informațiile confidențiale pe care le aveți, cum ar fi numerele cardului dvs. de credit, detaliile contului bancar, fișierele personale și orice date pe care le partajați prin e-mailuri. Dacă nu doriți ca o terță persoană să arunce o privire asupra conversațiilor pe care le aveți prin e-mailuri, trebuie să vă protejați.

EVITĂ PROGRAMUL DE IDENTITATE

Întrucât cea mai mare parte a afacerii se desfășoară pe internet în zilele noastre, nu vă puteți asigura că cealaltă persoană este cine pretinde. Dacă cineva pune stăpânire pe contul de e-mail al altcuiva, el poate acționa ca el și poate extrage ceva de la dvs. Deci, dacă o persoană are numele dvs. de utilizator și parola, vă poate folosi e-mailul pentru a contacta pe oricine și pentru a trimite e-mailuri false în numele dvs. Aceasta este denumită furt de identitate și este o problemă în creștere în zilele noastre. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că nu sunteți victima a nimic asemănător este să mergeți pentru criptarea prin e-mail.

BACKUP-URI NEPROTEJATE

Majoritatea oamenilor consideră că doar pentru că au șters un e-mail din cont, acesta este eliminat de oriunde. Cu toate acestea, persoanele care știu cum funcționează serverele de e-mail pot găsi o lacună în sistem. Mesajele pe care le trimiteți folosind e-mailurile dvs. sunt stocate în protocoale simple de transfer de mail și copie de rezervă a copiilor text ale mesajelor dvs. Fără să știți, aceste copii de rezervă pot exista ani de zile, iar dacă cineva accesează fișierul dvs. de rezervă, poate extrage toate conversațiile pe care le-ați avut de-a lungul anilor prin intermediul e-mailului. Deci, criptarea prin e-mail este cea mai bună modalitate de a vă asigura că dvs. și persoana cu care aveți o conversație sunt protejați.

Sursa: https://www.securitynewspaper.com/2020/07/22/4-benefits-of-encrypted-email-for-enterprise-business/