fbpx
 • Home
 • Servicii IT Gestionate (MSP)
Cei mai buni din industrie

Servicii IT Gestionate (MSP)

Openvision este printre cei importanți furnizori de servicii IT gestionate (Managed Services Provider) din Romania, intrucât oferim cel mai scăzut timp de răspuns posibil, majoritatea problemelor fiind remediate la prima intervenție. Prevenim sau minimizăm recurența apariției incidentelor.
Recovery Time Objective sau Recovery Point Objective sunt indicatorii eficienței IT pentru un business sănătos, rezilient și care iși poate reveni oricănd în cazul unui dezastru. In stabilirea unui plan de Disaster Recovery IT plecăm intotdeauna de la principiul "Never Say Never".

Servicii IT Gestionate Pentru IMM

Clienții noștri se bazează pe noi pentru o abilitate unică – de a putea să-și analizeze afacerea și să înțeleagă exact cum pot obține potențialul maxim de afaceri din gestionarea costului infrastructurii lor față de investiție vs. buget. Obtineți raportarea activitaților, sistem de ticketing, cele mai bune prețuri si suport tehnic IT excepțional. Adăugăm și asigurarea profesională de risc și sunteți acoperit IT.

Configurăm si Instalăm

Construim și menținem o rețea securizată, folosind echipamente state-of-the-art, plus monitorizare non-stop.

Aplicăm rețeta testată Openvision

Pentru a face față provocărilor de securitate în creștere din exteriorul sau interiorul companiei dvs, folosim procedurile și soluțiile Openvision ce s-au dovedit excepționale de-a lungul timpului.

Cunoștințe de top în industrie

Servicii IT gestionate
pentru IMM

Clienții noștri se pot baza pe Openvision pentru o abilitate unică – de a putea să-și analizeze afacerea și să înțeleagă exact cum pot obține potențialul maxim al afacerii din gestionarea costului infrastructurii lor IT față de investiție vs. buget. Noi vă ajutăm să:
- Construiți și mențineți o rețea foarte rezistentă, cu monitorizare non-stop
- Construiți o rețea de apărare eficientă, scalabilă și foarte rezistentă, care se poate dezvolta pentru a face față provocărilor de securitate în evoluție permanentă
- Îmbunătățiți rentabilitatea investiției, timpul de lansare pe piață și obțineți o mai mare eficiență a costurilor în cadrul diferitelor funcții de afaceri
- Reduceți costurile cu forța de muncă sporind în același timp eficiența
- Îmbunătățiți rezistența generală a afacerii și scalabilitatea
- Îmbunătățiți gestionarea furnizorilor

Viziune pe termen lung

Strategii
Transparente

Vă ținem in siguranță pentru orice situație de afaceri cu servicii de implementare, securitate și help desk în managementul serviciilor IT. Colaborăm cu companiile de succes și le ajutăm să-și realizeze viziunea IT prin soluțiile de infrastructură potrivite pe termen lung.

20

Certificari Obtinute

100

+

Migrari Microsoft

3000

+

Licențe Gestionate

Acoperire de servicii IT

gestionate end-to-end

Înțelegem cât de dificilă poate deveni funcționarea inter-departamentală în mediul de afaceri de astăzi. Încercăm să minimizăm complexitățile prin concentrarea pe creștere și pe construirea de procese agile. Beneficiile vor fi evidente odată ce veți începe să lucrați cu noi. Spuneți-ne viziunea dvs. de afaceri și obiectivele pe termen lung - și vom lucra la construirea infrastructurii care o transformă în realitate. Odată ce vom colabora, veți avea cea mai eficientă și mai rezistentă infrastructură care vă permite să combateți provocările, să creșteți și să scalați.

Minimizați amploarea problemelor și reapariția acestora prin predicția, identificarea și rezolvarea problemelor cu un grad ridicat de acuratețe – înainte ca acestea să devină o problemă. Prin serviciile noastre de gestionare la distanță, Openvision monitorizează și scanează în mod constant rețeaua dvs. pentru orice fel de comportament aberant și implementeaza în mod proactiv măsurile de siguranță (antivirus, antispyware, patch-uri și actualizări) pentru a vă proteja complet.

Openvision vă oferă servicii de gestionare a bazelor de date disponibile în mod excepțional pentru companiile care au nevoie de disponibilitate, cerințe de stocare a datelor mari sau distribuție regională. Tabloul de bord unificat de gestionare a bazelor de date este echipat cu funcții inteligente, inclusiv reglarea automată a performanței, alerte personalizabile și integrări cu sisteme precum business intelligence și multe altele.

Vă putem ajuta să consolidați și să optimizați stocarea în rețea și facilitățile de backup. Ne ocupăm de gestionarea tuturor nevoilor dumneavoastră logice și fizice, inclusiv gestionarea routerelor, switch-urilor și firewall-urilor, monitorizarea rețelei dumneavoastră pentru orice activitate anormală, întreținerea rețelelor dumneavoastră de stocare (SAN) și LAN/WAN, precum și servicii avansate de telecomunicații, cum ar fi, Layer 2 VPN (MPLS).

Vă putem ajuta să consolidați și să optimizați stocarea în rețea și facilitățile de backup. Ne ocupăm de gestionarea tuturor nevoilor dumneavoastră logice și fizice, inclusiv gestionarea routerelor, switch-urilor și firewall-urilor, monitorizarea rețelei dumneavoastră pentru orice activitate anormală, întreținerea rețelelor dumneavoastră de stocare (SAN) și LAN/WAN, precum și servicii avansate de telecomunicații, cum ar fi, Comutarea etichetelor multi-protocol (MPLS).

Serviciile noastre de actualizare a software-ului și de gestionare a corecțiilor se ocupă de vulnerabilitățile în evoluție din toate software-urile dvs. Verificăm și actualizăm versiunile pentru toate aplicațiile și hardware-ul dvs. de afaceri, oferind o protecție la 360 de grade împotriva vulnerabilităților de securitate. De asemenea, identificăm, monitorizăm și înlocuim sistemele învechite pentru o tranziție lină între sistemele/versiunile dumneavoastră.

Gestionarea schimbărilor și configurației este o componentă critică a serviciilor de optimizare a rețelei. Suntem extrem de riguroși în a asigura un management foarte detaliat al schimbărilor și oferim detalii bogate în informații despre alertele pre-defecțiuni, notificările preventive, RCA (analiza cauzei principale), corelarea evenimentelor și analiza tendințelor.

Ce Urmărim

pe parcursul colaborarii

1

Identificarea Punctelor Slabe

Identificarea si inlăturarea punctelor slabe ale sistemului informatic.

2

Minimizarea riscurilor

Minimizarea riscurilor la care este expusă compania dvs.

3

Utilizarea in condiții de sigurantă

Utilizarea in condiții de siguranță prin aplicarea unor politici de securitate care să respecte condițiile specifice companiei dvs.

Avantaj Increzator si Competitiv

Servicii IT Gestionate

pentru industrii

Înțelegem cât de dificilă poate deveni funcționarea inter-departamentală în mediul de afaceri de astăzi. Încercăm să minimizăm complexitățile prin concentrarea pe creștere și pe construirea de procese agile. Beneficiile vor fi evidente odată ce veți începe să lucrați cu noi.

Suntem activi în orice domeniu în care vă aflați! În istoria noastră bogată de lucru cu peste 300 de companii de dimensiuni diferite, am dezvoltat o expertiză profundă în domeniu în diferite verticale, inclusiv, dar fără a se limita la:


Sănătate

Ajutăm la garantarea bunăstării și securității întregii informații și a dosarelor dumneavoastră clinice. Securizăm înregistrările electronice, datele cu caracter personal, aranjamentele la distanță și diferite procese care îmbunătățesc atât eficiența, cât și satisfactia clientilor dvs.

Producție

Menținerea ciclului de producție poate fi un test fără un furnizor certificat de administrare IT. Noile tehnologii Openvision vă pot ajuta afacerea cu înțelegerea practicilor pentru asigurarea informațiilor sensibile pe tot parcursul afacerii.


Guvern

Openvision vă va pune instituția în situația de a se concentra pe ceea ce contează cel mai mult – oamenii pe care îi deserviți. Cu ani de experiență combinată în industrie, înțelegem profund nevoile dvs., urgența muncii și tehnologia care vă va sprijini pe termen scurt și lung.


Legal

Openvision vă poate asigura că datele și procesele dumneavoastră sunt in standarde prin executarea evaluărilor de pregătire a conformității și prin implementarea programelor administrative, tehnice și de reglementare fizice care sunt monitorizate 24/7/365.

Servicii Profesionale

Pentru a vă asigura de faptul că organizația dvs este eficientă, echipa noastră de consultanți vCIO experți în industrie se va asigura că vă aliniați strategic tehnologia cu obiectivele pentru a asigura continuitatea afacerii și a obține cresterea profitabilității.


IMM

Ne vom asigura că infrastructura dumneavoastră este la zi pentru a susține toate situațiile. Datacenterele locale și offsite (locatie fizică diferită), strategia de planificare și recuperare în caz de dezastru și evaluarea completă vor limita timpul de nefuncționare și pierderile de date.

Testimoniale

Ce spun clienții?

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Ofertă Personalizată

  Ce obtineti

  Analizam

  Analizam sistemele curente pe care le aveti

  Evaluam

  Evaluam situatia

  Propunem

  Propunem si analizam cerintele viitoare ale companiei

  ✔ Ca rezultat al auditului se  pune la dispozitie un document cu recomandarile referitoare la schimbarile care trebuie facute in cadrul structurii sistemului informatic prezent.
  ✔ Raportul are la baza analiza riscurilor pe care le prezinta statiile de lucru, serverele si intreaga retea. Evaluarea va evidentia potentialele erori si/sau brese de securitate prezente in sistemul informatic.

  Defecte HDD

  Logice – sunt defectele ce apar cu frecventa cea mai mare. Sunt si cel mai usor de tratat. Din punct de vedere fizic, harddiskul nu este stricat, dar informatia stocata pe acesta este alterata. Defectiunile logice pot varia de la simple intrari gresite in tabela de alocare pana la coruperea fisierelor de sistem.

  Electrice – defectele partilor electronice apar foarte des in urma socurilor electrice sau scurtcircuitelor in urma carora HDD-ul nu mai este recunoscut in BIOS. Aceste defectiuni pot sa apara la orice tip de harddisk, indiferent de capacitate sau dimensiune. In aceste cazuri uneori recuperarea de date este posibila in procent de 100%, datele de pe harddisk ramanand intacte;

  Mecanice – sunt unele dintre cele  mai grave tipuri de defectiuni. Acestea pot duce la pierderea partiala sau definitiva a datelor stocate pe harddisk. Cele mai frecvente defectiuni sunt cele ale capetelor de scriere/citire. Aceste erori apar atunci cand capetele de scriere/citire ale harddiskului vin in contact cu platanele HDD-ului. Defectiunile mecanice pot fi detectate dupa sunetul pe care harddiskul il face, un zgomot metalic ce se aude regulat. Este recomandat, atunci cand auziti astfel de zgomote, sa opriti imediat calculatorul.

  Cauze

  Caderi de tensiune sau supratensiune;
  Suprascriere si/sau stergere (intentionata sau din greseala);
  Dezastre (incendii, inundatii, etc.);
  Virusi electronici;
  Erori umane;
  Socuri mecanice.

  Simptome

  Sunete sau vibratii neobisnuite;
  Erori ale sistemului de operare;
  Timp ridicat de citire sau scriere pe/de pe unitate;

  RECUPERAM DATE SI DE PE

  Carduri de memorie (Flash Drive, SD Card, Multimedia Card, Memory Stick Pro Duo);
  SSD-uri (solid state drives);

  Atentie! Orice incercare esuata de extragere a datelor de pe mediile de stocare defecte scade sansele ca acestea sa mai poata fi ulterior recuperate!
  Recomandarea Open Vision

     Recuperarea in caz de dezastru este o solutie ce necesita planificare si atentie. Raportarea nivelulul de risc la costurile unei posibile pierderi si nivelul critic al aplicatiilor si sistemelor sunt aspecte ce trebuie luate in calcul. Un plan de recuperare in caz de dezastru potrivit ar putea face diferenta intre continuarea afacerii sau pierderea ei. De aceea, este recomandat sa apelati la opinia unui specialist care ar putea sa va ajute in alegerea unei solutii optime pentru necesitatile companiei dumneavoastra.