fbpx
Reducerea timpului de nefuncționalitate

Suport IT pentru
Institutii Guvernamentale

Dacă nu îți permiți întreruperi IT, suntem aici pentru tine! Openvision livrează asistență și management IT de încredere, eficient și sigur, sprijinind agențiile guvernamentale în furnizarea serviciilor publice cu profesionalism și rentabilitate.

Prin conturarea infrastructurii IT, mentinem mereu controlul asupra operațiunilor tale, asigurând o strategie de suport eficientă și proactivă.

Într-o eră digitală în continuă expansiune, infrastructura IT este cheia succesului operațional și strategic. De la servicii modernizate la securitate și managementul proceselor, agențiile guvernamentale nu mai pot fi eficiente cu un sistem IT in afara perioadei de uilizare optimă. Află cum un furnizor de servicii gestionate poate deveni partenerul strategic al agenției tale guvernamentale.

Soluții accesibile și sigure

Servicii de suport IT

pentru agențiile guvernamentale

Openvision vă permite să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat – oamenii cărora le oferiți servicii. Cu o experiență consolidată în industrie, ne-am dedicat înțelegerii nevoilor voastre, conștienți de urgența activităților și de evoluția tehnologică esențială pe termen scurt și lung.

Suntem aici pentru a vă fi partener de încredere, oferindu-vă soluții complete pentru accesul la date, securitatea informațiilor și respectarea reglementărilor. Colaborăm cu guvernele federale, de stat sau locale pentru a dezvolta strategii personalizate și pentru a vă oferi suport IT adaptat specificului organizației voastre.

Suntem conștienți de complexitatea reglementărilor pe care agențiile guvernamentale trebuie să le respecte. Ne asigurăm că datele și procesele voastre ating standardele înalte prin evaluări riguroase de conformitate și implementarea unor programe administrative, tehnice și de reglementare fizică, monitorizate non-stop. Garantăm securitatea și conformitatea pentru a vă asigura că operațiunile dvs. rulează fără probleme și în conformitate cu cele mai recente cerințe reglementare.

Implementăm servicii de securitate ample pentru a vă asigura protecția datelor împotriva amenințărilor precum virușii, programele malware, furtul de date și alte atacuri rău intenționate. Prin aplicarea restricțiilor de date, controalelor adecvate, monitorizare activă și efectuarea evaluărilor periodice ale riscurilor, garantăm securitatea și supravegherea neîntreruptă a mediului dumneavoastră, 24/7/365.

Evaluăm integral arhitectura IT și ne asigurăm că sistemele dvs. sunt conectate și construite pentru a susține creșterea pe termen lung. Cu monitorizare non-stop a sistemelor și un punct de contact dedicat pentru organizația dvs., vă asigurăm operațiuni eficiente și optimizate.

Asigurăm securitatea datelor tale prin relocarea eficientă a tuturor informațiilor, aplicațiilor și sarcinilor organizaționale într-o infrastructură cloud sigură.

Ne asigurăm că infrastructura ta este configurată pentru a face față oricărei situații. Cu centre de backup locale și externe, strategii avansate de planificare și recuperare în caz de dezastru, precum și evaluarea completă la fața locului, vă garantăm reducerea timpului de inactivitate și minimizarea pierderilor.

Sprijinim

Infrastructura IT

Pe măsură ce lumea digitală continuă să crească și să evolueze, este esențial să existe o infrastructură IT care să sprijine inițiativele operaționale și strategice. De la livrarea de servicii modernizată la managementul securității și al proceselor, agențiile guvernamentale nu mai pot încerca să fie agile menținând în același timp un sistem IT moștenit. Explorați cum un furnizor de servicii gestionate poate deveni partenerul strategic al agenției dumneavoastră guvernamentale.

100%

Dedicați

15 ani+

Experiență

// Cum lucrăm

Procesul Nostru

1

înglobăm Problema

Verificăm și identificăm problema prin tehnologii de ultimă generație.

2

Colectăm toate datele

Colectăm și analizăm datele sau erorile.

3

Soluții

Identificăm cele mai eficiente soluții pentru rezolvarea situațiilor.

4

Reparăm Problema

Asigurăm siguranță și eficiență în rezolvarea problemelor tehnice.

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Oferta Personalizată