Infrastructură IT robustă

Suport IT Pentru
Sistemul Juridic

Openvision se poate asigura că datele și procesele dumneavoastră sunt la standarde prin executarea evaluărilor de pregătire a conformității și prin implementarea programelor de reglementare administrative, tehnice și fizice care sunt monitorizate 24/7/365.

PrezentareGenerală

Pe măsură ce lumea digitală continuă să crească și să evolueze, este esențial să existe o infrastructură IT care să sprijine inițiativele operaționale și strategice.

De la metodele de comunicare modernizate la managementul practicii și procesele, firmele juridice nu mai pot sta între trecutul și viitorul adoptării tehnologiei. Ne vom asigura că infrastructura dumneavoastră este dezvoltată pentru a sprijini toate situațiile. Centrele de backup de date locale și în afara amplasamentului, strategia de planificare și recuperare în caz de dezastru și evaluarea completă la fața locului vor limita timpul de nefuncționare și pierderile.

Soluții proactive și sigure

Servicii de suport IT

pentru sectorul juridic

Înțelegem reglementările complexe de conformitate la care firmele juridice trebuie să le respecte. Înțelegem, de asemenea, că trebuie să fii sigur că datele tale sunt în siguranță. Vom sprijini această inițiativă prin relocarea perfectă a tuturor datelor organizației, inclusiv dosare și documente, aplicații și încărcături de lucru în infrastructura cloud.

Suprasolicitat de creșterea arhivelor dosarelor? Soluțiile noastre de gestionare a documentelor bazate pe cloud vă vor permite să vă accesați cu ușurință fișierele în orice moment, fără a ocupa mai mult spațiu fizic. Vă vom eficientiza întregul proces de arhivare pentru a vă consolida operațiunile cu măsuri de continuitate a afacerii.

Firma dumneavoastră juridică are nevoie de o soluție IT care vă permite să urmăriți și să gestionați fără probleme volumul de cazuri în creștere. Vă vom sprijini în această inițiativă prin construirea unui sistem de infrastructură care nu numai că se integrează cu celelalte platforme, dar vă crește productivitatea și eficiența.

Înțelegem reglementările complexe de conformitate pe care firmele de avocatură trebuie să le respecte. Ne putem asigura că datele și procesele dvs. sunt conforme cu standardele prin efectuarea evaluărilor de pregătire a conformității și prin implementarea programelor de reglementare administrative, tehnice și fizice care sunt monitorizate 24/7/365.

Înțelegem reglementările complexe de conformitate la care firmele juridice trebuie să le respecte. Ne putem asigura că datele și procesele dumneavoastră sunt la standarde prin executarea evaluărilor de pregătire a conformității și prin implementarea programelor administrative, tehnice și de reglementare fizice care sunt monitorizate 24/7/365.

26

Specialisti

512

k

Situatii Critice Rezolvate

100

%

Brand Romanesc

Testimoniale

Ce spun clientii?

Viziteaza-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apeleaza-ne

Cere Oferta Personalizata

    Please prove you are human by selecting the car.