fbpx
Infrastructură IT solidă

Suport IT Pentru
Sistemul Juridic

Openvision garantează că datele și procesele tale respectă cele mai înalte standarde. Realizăm evaluări riguroase pentru asigurarea conformității și implementăm programe cuprinzătoare de reglementare, administrare, tehnice și fizice, monitorizate non-stop.

Prezentare Generală

Pe măsură ce lumea digitală continuă să crească și să evolueze, este vital să aveți o infrastructură IT care să susțină inițiativele operaționale și strategice.

Fiecare firmă juridică trebuie să adopte o infrastructură IT în conformitate cu cerințelor actuale. De la modernizarea metodelor de comunicare la gestionarea practicilor și a proceselor, ne asigurăm că aveți o infrastructură dezvoltată pentru a susține orice situație, inclusiv centre locale și externe de backup, strategii de planificare și recuperare în caz de dezastru, precum și evaluări complete la fața locului. Astfel, minimizăm timpul de nefuncționare și pierderile.

Soluții proactive și sigure

Servicii de suport IT

pentru sectorul juridic

Înțelegem complexitatea reglementărilor de conformitate cu care se confruntă sectorul juridic. Știm cât de esențială este securitatea datelor în această industrie și ne dedicăm să vă asigurăm că informațiile dumneavoastră confidențiale sunt protejate la cele mai înalte standarde. Vom sprijini această inițiativă prin relocarea sigură în infrastructura cloud a tuturor datelor organizației, inclusiv dosare, documente și aplicații.

Vă confruntați cu volumul mare al arhivelor de dosare? Soluțiile noastre cloud de gestionare a documentelor vă oferă acces ușor și instantaneu la fișierele dumneavoastră, eliminând nevoia de spațiu fizic suplimentar. Ne angajăm să eficientizăm procesul de arhivare, consolidând operațiunile dumneavoastră și asigurând continuitatea afacerii.

Firma dumneavoastră din sectorul juridic se confruntă cu un volum mare de cazuri? Vă oferim soluții IT care facilitează urmărirea și gestionarea eficientă a cazurilor în continuă creștere. Ne concentrăm pe dezvoltarea unei infrastructuri IT care se integrează perfect cu platformele existente, îmbunătățind astfel productivitatea și eficiența operațiunilor dumneavoastră.

Înțelegem reglementările complexe din sectorul juridic.  Asigurăm respectarea acestora prin programe de conformitate cuprinzătoare și evaluări detaliate, toate sub supraveghere continuă. Asigurați-vă că firma dumneavoastră funcționează în deplină legalitate și siguranță.

Protejăm confidențialitatea și securitatea datelor,  implementând soluții de criptare avansată și monitorizare constantă pentru a asigura protecția informațiilor confidențiale. Echipa noastră este dedicată menținerii celor mai înalte standarde de securitate, garantând integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter juridic ale partenerilor noștri.

26

Specialiști

512

k

Situații Critice Rezolvate

100

%

Brand Românesc

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Ofertă Personalizată