fbpx
  • Home
  • Externalizare IT
Expertiza în industrie

Soluții de

Externalizare IT

Externalizarea serviciilor IT a devenit o practică tot mai comună în mediul de afaceri actual, iar beneficiile acestei abordări sunt evidente. Cu toate acestea, alegerea partenerului potrivit pentru a externaliza serviciile IT poate fi o decizie dificilă. În acest articol, vă prezentăm cinci motive solide pentru a alege compania noastră drept partener de încredere pentru externalizarea nevoilor dvs. IT.

Expertiză

Competențe specializate

Compania noastră se mândrește cu o echipă de specialiști IT bine pregătiți și cu experiență într-o gamă largă de domenii. De la dezvoltare software la securitate cibernetică și suport tehnic, echipa noastră dispune de expertiza necesară pentru a rezolva diverse probleme IT. Externalizând serviciile către noi, veți avea acces la această expertiză fără a fi nevoie să investiți timp și resurse în recrutarea și formarea unei echipe interne.

Eficiență operațională

Economii de cost

Rezultate Remarcabile

Externalizarea serviciilor IT către compania noastră vă poate ajuta să obțineți eficiență operațională și să economisiți costuri semnificative. Nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu achiziționarea și întreținerea echipamentelor hardware sau software, deoarece ne vom ocupa noi de aceste aspecte. De asemenea, prin externalizare, veți plăti doar pentru serviciile de care aveți nevoie și în funcție de volumul acestora, fără a suporta costurile angajaților și infrastructurii pe întreaga durată a anului.

De ce noi

Concentrare pe activitatea principală

prin Openvision

Externalizarea serviciilor IT vă permite să vă concentrați pe activitatea principală a companiei dvs. Fie că este vorba despre dezvoltarea de produse, gestionarea clienților sau extinderea afacerii, externalizarea IT vă eliberează de preocupările tehnice și vă permite să vă canalizați resursele și energia către obiectivele principale ale afacerii dvs

Flexibilitate & scalabilitate

Una dintre cele mai mari provocări ale gestionării serviciilor IT interne este să asigurați flexibilitatea și scalabilitatea necesare în funcție de cerințele afacerii. Externalizarea serviciilor IT către compania noastră vă oferă flexibilitatea de a ajusta rapid capacitatea și resursele în funcție de necesități. Indiferent dacă doriți să extindeți sau să restrângeți serviciile, putem adapta rapid echipa și resursele pentru a vă satisface cerințele într-un mod eficient și fără a vă deranja activitatea curentă.

20

Certificări Obținute

100

+

Migrări Microsoft

600

+

Licențe Gestionate

Autonomie și Control Total

Supraîncărcarea

rezolvată

Lucrați conform fluxului. Pe măsură ce volumul de muncă crește și scade, nu există niciun motiv pentru ca afacerea dvs. să suporte costurile infrastructurii și resurselor permanente, chiar dacă acestea stau inactiv. Cu serviciile noastre de outsourcing IT, aveți controlul deplin al resurselor, deoarece vă puteți împărți proiectul în etape și puteți angaja specialiști parțial independenți, în funcție de necesități. Puteți obține finalizarea completă a proiectului cu o performanță eficientă și de înaltă calitate de la o echipă care se ridică la înălțime când aveți nevoie.

Protejeaza-ti Afacerea

securitate îmbunătățită

Unul dintre cele mai mari beneficii ale externalizării IT este securitatea suplimentară pe care o aduceți la bord, cu garanții susținute de servicii. Compania noastra de outsourcing IT in Romania are cei mai buni experți în securitate cibernetică cu certificări și zeci de ani de experiență în domeniu, iar acest lucru garantează o protecție excelentă pentru afacerea dvs. împotriva incidenței tot mai mari a atacurilor cibernetice foarte coordonate. În plus, furnizorii de servicii IT urmează, de asemenea, soluții și protocoale de securitate de vârf în toate procesele lor.

Partenerii Nostri

Companiile noastre partenere evoluează mereu, la fel și cerințele de competență ale acestora. Openvision este mândru de aceste parteneriate extrem de râvnite, deoarece nu eșuăm niciodată să îndeplinim standardele riguroase prin „bancul nostru profund” calificat de experți.

concluzie

Transformarea digitală

maximă pentru tine

Externalizarea serviciilor IT către Openvision vă poate aduce multiple beneficii, cum ar fi expertiza specializată, eficiență operațională, acces la tehnologie de ultimă generație, concentrarea pe activitatea principală și flexibilitatea necesară pentru a vă adapta într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Alegerea unui partener de încredere pentru externalizarea IT poate fi un pas strategic care să contribuie la creșterea și succesul pe termen lung al afacerii dvs.

Monitorizare proactiva

De la începutul „datei de începere a serviciului”, preluăm contractual datoria de a furniza toate serviciile convenite.

Inițierea proiectului

Un manager de tranziție dedicat dezvoltă un plan de tranziție și stabilește criteriile de succes a tranziției împreună cu clientul.


Transfer de cunoștințe

Consolidăm rolurile și responsabilitățile tuturor părților implicate și inițiem procesul de culegere a cunoștințelor de la furnizorii și a echipelor interne.

Testimoniale

Ce spun clienții?

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Ofertă Personalizată