fbpx
  • Home
  • Externalizare IT
Expertiza în industrie

Solu╚Ťii de

Externalizare IT

Externalizarea serviciilor IT a devenit o practică tot mai comună în mediul de afaceri actual, iar beneficiile acestei abordări sunt evidente. Cu toate acestea, alegerea partenerului potrivit pentru a externaliza serviciile IT poate fi o decizie dificilă. În acest articol, vă prezentăm cinci motive solide pentru a alege compania noastră drept partener de încredere pentru externalizarea nevoilor dvs. IT.

Expertiz─â

Competen╚Ťe specializate

Compania noastr─â se m├óndre╚Öte cu o echip─â de speciali╚Öti IT bine preg─âti╚Ťi ╚Öi cu experien╚Ť─â ├«ntr-o gam─â larg─â de domenii. De la dezvoltare software la securitate cibernetic─â ╚Öi suport tehnic, echipa noastr─â dispune de expertiza necesar─â pentru a rezolva diverse probleme IT. Externaliz├ónd serviciile c─âtre noi, ve╚Ťi avea acces la aceast─â expertiz─â f─âr─â a fi nevoie s─â investi╚Ťi timp ╚Öi resurse ├«n recrutarea ╚Öi formarea unei echipe interne.

Eficien╚Ť─â opera╚Ťional─â

Economii de cost

Rezultate Remarcabile

Externalizarea serviciilor IT c─âtre compania noastr─â v─â poate ajuta s─â ob╚Ťine╚Ťi eficien╚Ť─â opera╚Ťional─â ╚Öi s─â economisi╚Ťi costuri semnificative. Nu va trebui s─â v─â face╚Ťi griji ├«n leg─âtur─â cu achizi╚Ťionarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea echipamentelor hardware sau software, deoarece ne vom ocupa noi de aceste aspecte. De asemenea, prin externalizare, ve╚Ťi pl─âti doar pentru serviciile de care ave╚Ťi nevoie ╚Öi ├«n func╚Ťie de volumul acestora, f─âr─â a suporta costurile angaja╚Ťilor ╚Öi infrastructurii pe ├«ntreaga durat─â a anului.

De ce noi

Concentrare pe activitatea principal─â

prin Openvision

Externalizarea serviciilor IT v─â permite s─â v─â concentra╚Ťi pe activitatea principal─â a companiei dvs. Fie c─â este vorba despre dezvoltarea de produse, gestionarea clien╚Ťilor sau extinderea afacerii, externalizarea IT v─â elibereaz─â de preocup─ârile tehnice ╚Öi v─â permite s─â v─â canaliza╚Ťi resursele ╚Öi energia c─âtre obiectivele principale ale afacerii dvs

Flexibilitate & scalabilitate

Una dintre cele mai mari provoc─âri ale gestion─ârii serviciilor IT interne este s─â asigura╚Ťi flexibilitatea ╚Öi scalabilitatea necesare ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele afacerii. Externalizarea serviciilor IT c─âtre compania noastr─â v─â ofer─â flexibilitatea de a ajusta rapid capacitatea ╚Öi resursele ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťi. Indiferent dac─â dori╚Ťi s─â extinde╚Ťi sau s─â restr├ónge╚Ťi serviciile, putem adapta rapid echipa ╚Öi resursele pentru a v─â satisface cerin╚Ťele ├«ntr-un mod eficient ╚Öi f─âr─â a v─â deranja activitatea curent─â.

20

Certific─âri Ob╚Ťinute

100

+

Migr─âri Microsoft

600

+

Licen╚Ťe Gestionate

Autonomie și Control Total

Supraîncărcarea

rezolvat─â

Lucra╚Ťi conform fluxului. Pe m─âsur─â ce volumul de munc─â cre╚Öte ╚Öi scade, nu exist─â niciun motiv pentru ca afacerea dvs. s─â suporte costurile infrastructurii ╚Öi resurselor permanente, chiar dac─â acestea stau inactiv. Cu serviciile noastre de outsourcing IT, ave╚Ťi controlul deplin al resurselor, deoarece v─â pute╚Ťi ├«mp─âr╚Ťi proiectul ├«n etape ╚Öi pute╚Ťi angaja speciali╚Öti par╚Ťial independen╚Ťi, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťi. Pute╚Ťi ob╚Ťine finalizarea complet─â a proiectului cu o performan╚Ť─â eficient─â ╚Öi de ├«nalt─â calitate de la o echip─â care se ridic─â la ├«n─âl╚Ťime c├ónd ave╚Ťi nevoie.

Protejeaza-ti Afacerea

securitate ├«mbun─ât─â╚Ťit─â

Unul dintre cele mai mari beneficii ale externaliz─ârii IT este securitatea suplimentar─â pe care o aduce╚Ťi la bord, cu garan╚Ťii sus╚Ťinute de servicii. Compania noastra de outsourcing IT in Romania are cei mai buni exper╚Ťi ├«n securitate cibernetic─â cu certific─âri ╚Öi zeci de ani de experien╚Ť─â ├«n domeniu, iar acest lucru garanteaz─â o protec╚Ťie excelent─â pentru afacerea dvs. ├«mpotriva inciden╚Ťei tot mai mari a atacurilor cibernetice foarte coordonate. ├Än plus, furnizorii de servicii IT urmeaz─â, de asemenea, solu╚Ťii ╚Öi protocoale de securitate de v├órf ├«n toate procesele lor.

Partenerii Nostri

Companiile noastre partenere evolueaz─â mereu, la fel ╚Öi cerin╚Ťele de competen╚Ť─â ale acestora. Openvision este m├óndru de aceste parteneriate extrem de r├óvnite, deoarece nu e╚Öu─âm niciodat─â s─â ├«ndeplinim standardele riguroase prin ÔÇ×bancul nostru profundÔÇŁ calificat de exper╚Ťi.

concluzie

Transformarea digital─â

maxim─â pentru tine

Externalizarea serviciilor IT c─âtre Openvision v─â poate aduce multiple beneficii, cum ar fi expertiza specializat─â, eficien╚Ť─â opera╚Ťional─â, acces la tehnologie de ultim─â genera╚Ťie, concentrarea pe activitatea principal─â ╚Öi flexibilitatea necesar─â pentru a v─â adapta ├«ntr-un mediu de afaceri ├«n continu─â schimbare. Alegerea unui partener de ├«ncredere pentru externalizarea IT poate fi un pas strategic care s─â contribuie la cre╚Öterea ╚Öi succesul pe termen lung al afacerii dvs.

Monitorizare proactiva

De la ├«nceputul ÔÇ×datei de ├«ncepere a serviciuluiÔÇŁ, prelu─âm contractual datoria de a furniza toate serviciile convenite.

Ini╚Ťierea proiectului

Un manager de tranzi╚Ťie dedicat dezvolt─â un plan de tranzi╚Ťie ╚Öi stabile╚Öte criteriile de succes a tranzi╚Ťiei ├«mpreun─â cu clientul.


Transfer de cuno╚Ötin╚Ťe

Consolid─âm rolurile ╚Öi responsabilit─â╚Ťile tuturor p─âr╚Ťilor implicate ╚Öi ini╚Ťiem procesul de culegere a cuno╚Ötin╚Ťelor de la furnizorii ╚Öi a echipelor interne.

Testimoniale

Ce spun clien╚Ťii?

Viziteaz─â-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apeleaz─â-ne

Cere Ofert─â Personalizat─â