fbpx
Soluții accesibile și previzibile

Suport IT pentru Întreprinderi

Mici si Mijlocii

IT-ul este specializarea noastra. Ne vom asigura că infrastructura dumneavoastră este dezvoltată pentru a sprijini toate situațiile. Datacenter-urile locale și internaționale, strategia de planificare și recuperare în caz de dezastru și evaluarea completă la fața locului vor limita timpul de nefuncționare și pierderile.

Soluții IT pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (IMM)

Partenerii Noștri

Când vine vorba de operațiuni de afaceri mici și mijlocii, nu există o abordare „unică pentru toate”. Infrastructura IT nu ar trebui să fie diferită. Pe măsură ce lumea digitală continuă să avanseze, este esențial pentru întreprinderile mici și mijlocii să aibă un plan tehnologic care să se alinieze și să crească cu inițiativele dumneavoastră operaționale și strategice.

Soluții IT

Soluții IT pentru

intreprinderi Mici și mijlocii

Tu și clienții tăi nu aveți timp pentru un blocaj IT. Aveți nevoie de un partener tehnologic care vă poate oferi soluții pentru accesibilitatea datelor, securitate, conformitate cu reglementările și asistență. Acolo putem ajuta.

Înțelegem dificultățile și problemele cu care se confruntă numeroase companii private pentru a menține afacerea cu ușurință și în mod ideal. Sunteți antreprenor sau „personalul IT” din organizația dumneavoastră.

Ai prefera să te concentrezi în centrul afacerii tale. Open Vision vă poate oferi soluții IT scalabile și de încredere, care se extind odată cu dezvoltarea afacerii dumneavoastră

Pe măsură ce crești, ai nevoie ca tehnologia ta să evolueze alături de tine. Când vine vorba de gestionarea finanțării, vom crea un program tehnologic care vă permite să urmăriți și să gestionați cu ușurință mișcarea, asigurându-ne în același timp că datele sunt stocate în siguranță.

Înțelegem că este dificil să urmăriți, să monitorizați și să vă gestionați personalul. Vă vom construi un program IT de management al angajaților care nu numai că va oferi soluții la aceste provocări, ci va crea procese pentru un flux de onboarding și offboarding simplificat și eficient.

Vom institui servicii de securitate cuprinzătoare pentru a proteja datele dumneavoastră, precum și datele clienților dumneavoastră, împotriva amenințărilor precum viruși, programe malware, furtul de date și alte atacuri rău intenționate. Prin restricții de date, controale, monitorizare activă și efectuând evaluări regulate ale riscurilor, mediul dumneavoastră va fi securizat și monitorizat 24/7/365.

Trebuie să fii sigur că datele tale sunt în siguranță. Vom sprijini această inițiativă prin relocarea perfectă a tuturor datelor, aplicațiilor și încărcăturilor de lucru ale organizației în infrastructura cloud.

Conduceți inovația lin printr-un mediu de lucru extrem de productiv, fără a pierde din vedere creșterea afacerii și viziunea generală

Vom implementa un program tehnologic care permite comunicarea și colaborarea foarte receptivă între părțile interesate pentru a crește productivitatea. Oferim e-mail găzduit, sincronizare terminale mobile și conectivitate la distanță pentru a ne asigura că echipa dvs. este mereu în contact.

Fie că este vorba de operațiuni de angajare, gestionarea contului, asistență pentru clienți sau plasarea comenzilor, vom fi punctul de contact al organizației dumneavoastră. Prin construirea cadrului structurii dumneavoastră IT, avem întotdeauna o înțelegere profundă a afacerii dumneavoastră, ceea ce duce la o strategie eficientă de asistență.

Analiza Preliminara

Definirea obiectivelor si a cerintelor pentru sisteme si componente

Identificarea Deficientelor

Centralizarea informatiilor despre erori

Descrierea Deficientelor

Descrierea sectiunilor vulnerabile

Cercetare

Inventarul hardware, software si studierea retelelor

Analiza Deficientelor

Analiza limitarilor infrastructurii

Metode De Optimizare

Planuri pe termen lung pentru modernizare

26

Specialisti

512

k

Situatii Critice Rezolvate

100

%

Brand Romanesc

Viziteaza-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apeleaza-ne

Cere Oferta Personalizata