fbpx
Sănătate

Suport IT pentru
Sistemul Medical

Externalizarea IT în sectorul medical reprezintă o decizie strategică, care aduce numeroase beneficii. În primul rând, permite instituțiilor medicale să se dedice în totalitate furnizării îngrijirilor medicale, fără a se îngrijora de administrarea infrastructurii IT. Acest lucru îmbunătățește eficiența, calitatea serviciilor și la sporirea eficienței. Totodată, ajută la reducerea costurilor operaționale deoarece companiile de externalizare pot oferi servicii la prețuri mai atractive comparativ cu angajarea personalului intern.

Beneficii cheie

Externalizarea IT În Industria Medicală

Externalizarea IT aduce și acces la tehnologie de ultimă generație și expertiză specializată, garantând în același timp securitatea datelor pacienților. Flexibilitatea crescută permite adaptarea rapidă la schimbările tehnologice. În plus, minimizează riscurile legate de absența unui departament IT intern. Instituțiile din domeniul medical pot profita de avantajele tehnologiei fără a suporta toate resursele și responsabilitățile asociate gestionării interne a IT-ului.

Monitorizarea proactivă a performanței

Servicii de suport IT
pentru asistență medicală

Domeniul medical evoluează rapid iar adaptabilitatea este esențială. Nu lăsați IT-ul să fie un obstacol!
Oferim servicii complete de asistență IT și management susținute de echipa noastră de specialiști experimentată în rezolvarea probleme IT din domeniul sănătății. Promovăm abordarea proactivă astfel încât să obțineți transparență asupra rețelei, aplicațiilor și performanței infrastructurii în permanență, astfel încât să evitați situațiile neplăcute legate de nefuncționare.

Adoptăm cele mai bune practici IT pentru a asigura securitatea afacerii dvs. și a datelor pacienților. Prin implementarea restricțiilor de date, controale, monitorizării active și a evaluării periodice ale riscurilor, vă garantăm un mediu securizat și monitorizat non-stop.

Înțelegem complexitatea de a proteja datele pacienților și de necesitatea respectării cerințelor HIPAA. Prin adoptarea modelului MSP, vă ajutăm să implementați cu succes măsuri administrative, tehnice și de securitate fizică, care sunt supravegheate constant, pentru a vă asigura că rămâneți în conformitate cu standardele impuse.

Integrăm cu atenție platformele dvs. pentru a permite datelor și proceselor să ruleze la capacitate maximă – respectând în același timp cerințele de conformitate. Întelegem documentele de specificații HL7 și a modalităților de mapare a datelor între sisteme și organizații.

Ne asigurăm că infrastructura ta este configurată pentru a face față oricărei situații. Cu centre de backup locale și externe, strategii avansate de planificare și recuperare în caz de dezastru, precum și evaluarea completă la fața locului, vă garantăm reducerea timpului de inactivitate și minimizarea pierderilor.

Echipa noastră de specialiști IT se va asigura că tehnologia este perfect integrată cu obiectivele dvs. de afaceri, garantând astfel continuitatea acesteia. Ne vom asigura că toate componentele infrastructurii dvs. IT funcționează optim și eficient, monitorizându-le cu atenție.

În cadrul activităților medicale, nu puteți aloca timp diagnosticării infrastructurii IT. Aveți nevoie de un partener tehnic care să vă ajute cu soluții pentru gestionarea datelor, securitate, conformitate și suport.

20

Specialiști

60

k

Situații Critice Rezolvate

100

%

Brand Românesc

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Cere Ofertă Personalizată