Sanatate

Suport IT pentru
Sistemul Medical

Externalizarea IT în domeniul medical aduce numeroase avantaje. În primul rând, permite instituțiilor medicale să se concentreze pe furnizarea de îngrijiri de sănătate, fără a se preocupa de gestionarea infrastructurii IT. Acest lucru crește eficiența și calitatea serviciilor medicale. De asemenea, reduce costurile operaționale, deoarece companiile de externalizare pot oferi servicii la un preț mai mic decât angajații interni.

Externalizarea IT oferă, de asemenea, acces la tehnologii de ultimă generație și expertiză specializată, asigurând securitatea datelor pacienților. Flexibilitatea crește, permițând adaptarea rapidă la schimbările tehnologice. În plus, reduce riscurile legate de absența personalului IT intern. Prin externalizarea IT în domeniul medical, instituțiile pot beneficia de avantajele tehnologice fără a se încărca cu resursele și responsabilitățile asociate gestionării interne a IT-ului.

Monitorizarea proactivă a performanței

Servicii de suport IT
pentru asistenta medicala

Asistența medicală este o industrie cu ritm rapid. Necesită atenție permanentă și capacitatea de a se adapta fără probleme. IT-ul dvs. nu ar trebui să fie diferit.Vă oferim asistență IT și management cuprinzător, cuprinzător, susținut de o echipă de ingineri tehnici care sunt certificați și specializați în industria sănătății. Credem în IT proactiv. Obțineți vizibilitate asupra rețelei, aplicațiilor și performanței infrastructurii dvs. 24/7/365, astfel încât să nu aveți timpi de nefuncționare surpriză.


Vom institui cele mai bune practici IT pentru a ne asigura că afacerea dvs. și datele pacienților sunt protejate. Prin restricții de date, controale, monitorizare activă și efectuând evaluări regulate ale riscurilor, mediul dumneavoastră va fi securizat și monitorizat 24/7/365.

Recunoaștem provocarea de a monitoriza în mod activ informațiile de sănătate protejate ale pacienților dvs. și munca continuă necesară pentru îndeplinirea mandatelor HIPAA. Prin tranziția la modelul MSP, vă putem sprijini practica instituind cu ușurință măsuri administrative, tehnice și de siguranță fizică care sunt monitorizate 24/7/365 pentru a ne asigura că îndepliniți întotdeauna standardele de conformitate

Vom integra strategic diferitele dvs. platforme pentru a permite datelor și proceselor dvs. să ruleze la capacitate maximă – îndeplinind în același timp cerințele de conformitate. Avem o înțelegere profundă a documentelor cu specificațiile HL7 și a modului de mapare a datelor între sisteme și organizații.

Pregătirea IT este ceea ce suntem specializați. Ne vom asigura că infrastructura dumneavoastră este dezvoltată pentru a sprijini toate situațiile. Centrele de backup de date locale și în afara amplasamentului, strategia de planificare și recuperare în caz de dezastru și evaluarea completă la fața locului vor limita timpul de nefuncționare și pierderile.

Echipa noastră de vCIO experți în industrie vă va alinia strategic tehnologia cu obiectivele dvs. de afaceri pentru a asigura continuitatea afacerii. Infrastructura dumneavoastră IT va fi complet supravegheată pentru a vă asigura că toate componentele funcționează optim și eficient.

Tu și pacienții tăi nu aveți timp să diagnosticați starea de sănătate a infrastructurii dumneavoastră IT. Aveți nevoie de un partener tehnologic care vă poate oferi soluții pentru accesibilitatea datelor, securitate, conformitate cu reglementările și asistență. 

20

Specialisti

60

k

Situatii Critice Rezolvate

100

%

Brand Romanesc

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Cere Oferta Personalizata

    Please prove you are human by selecting the car.