fbpx
Proiectează viitorul afacerii tale

Consultanță IT

Openvision se remarcă prin expertiza vastă și resursele extinse în domeniul consultanței IT, ceea ce ne plasează în fruntea companiilor din România. Cu o gamă diversificată de competențe și o echipă experimentată, suntem pregătiți să răspundem la cele mai complexe cerințe ale clienților noștri.

extinde-ți afacerea

Expertiza

Tehnică Aprofundată

La Openvision, efectuăm o analiză amănunțită a sistemului dvs. pentru a înțelege toate detaliile și particularitățile acestuia. Lucrăm în strânsă colaborare cu dvs. pentru a construi o infrastructură adecvată, gândită pentru viitor.

Ne concentrăm pe rezolvarea problemelor persistente legate de eficiența proceselor, reducerea dezordinii, minimizarea dependenței de factorul uman, îmbunătățirea securității și scurtarea timpilor de livrare. În același timp, vă sprijinim în economisirea semnificativă a costurilor și în reducerea cheltuielilor generale.

Susține controlul și evaluarea

Evaluați Sănătatea

Infrastructurii IT

La momentul efectuării auditurilor, nu ne limităm doar să înțelegem mai bine afacerea dvs., ci și să vă oferim o perspectivă detaliată asupra infrastructurii dvs. existente, în concordanță cu cerințele și obiectivele dvs. de afaceri.

În etapele ulterioare ale evaluării, consultantul nostru IT vă va sprijini în definirea unei căi clare, și vă va ajuta să înțelegeți exact unde vă aflați în prezent, unde doriți să ajungeți și cum să configurați o infrastructură care să vă permită să atingeți acele obiective.

Crește Performanța

Consultanță

în Strategie IT

Aceasta este, în esență, încercarea noastră de a transforma infrastructura dvs. de afaceri dintr-un simplu facilitator sau o răspundere într-un contributor activ cu totul la performanța afacerii dvs. și la rezultatul final.

Facem acest lucru prin dezvoltarea unei strategii IT de afaceri active orientate spre valoare și optimizându-vă performanța de livrare IT la cele mai bune niveluri posibile. Încercăm să avem conversații active despre cum să repoziționăm întreaga funcție IT în cultura dumneavoastră organizațională, în care este recunoscută și utilizată ca o funcție orientată spre afaceri, orientată spre rezultate, cu obiective de afaceri stabilite și rentabilitate a investiției în accent.

Acoperim Mai Multe Locații Naționale

La Openvision, dezvoltăm procese de afaceri extrem de agile și eficiente, reducând semnificativ timpul de lansare pe piață și oferind servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri, în mod continuu, încă de la începutul experienței lor în domeniul afacerilor.

Ne remarcăm ca specialiști în externalizare IT, cu peste 20 de ani de experiență și peste 250 de clienți mulțumiți.

26

+

Specialiști

512

k

Situații Critice Rezolvate

100

%

Brand Românesc

Partenerii Noștri

Fiabil și rapid

Soluții End-to-End

Vă vom ghida în alegerea optimă dintre numeroasele opțiuni de aplicații, arhitectură și componente, având în vedere atât nevoile actuale, cât și cele viitoare ale afacerii dvs. Vom asigura stabilitatea și funcționalitatea aplicațiilor dvs. prin evaluarea performanței și vom implementa măsuri de securitate solide în toate componentele infrastructurii dvs.

Continuitatea afacerii

Adesea, companiile pot recunoaște avantajele aduse de implementarea unor soluții critice pentru afaceri, dar pot continua să le amâne, din cauza provocărilor legate de procesul de implementare. La Openvision, ne orientăm spre rentabilitatea investițiilor, oferindu-vă decizii rapide și implementarea soluțiilor cu un impact minim asupra activităților curente.

Recuperare în caz de dezastru

Din cauza incertitudinii actuale, afacerea dvs. și, în special, infrastructura dvs. trebuie să fie pregătite să facă față oricăror evenimente neprevăzute care ar putea apărea. Vă sprijinim în crearea unui plan complet pentru cele mai nefavorabile scenarii, un plan care poate fi pus în aplicare în câteva minute și care menține sistemele și aplicațiile critice rămân funcționale și în siguranță.


Guvernare, risc și conformitate

Pentru companiile în plină expansiune, conformitatea poate reprezenta o provocare reală. Preluăm responsabilitatea evaluarii, planificarii și administrarii întregii infrastructuri, menținând, totodată, o perspectivă amplă asupra strategiei organizaționale generale pentru a vă ajuta să rămâneți în conformitate și a vă asigura succesul pe termen lung.

Maximizați potențialul

Beneficiile

Consultanței IT

La Openvision, vă punem la dispoziție o interfață unică pentru gestionarea întregii infrastructuri a companiei dvs. Cu ajutorul nostru, având grijă de sănătatea și buna funcționalitate a infrastructurii dvs. pentru următoarele decenii, puteți evita complexitatea colaborării cu mai mulți furnizori, incertitudinea cu privire la modul în care diversele componente și OEM-uri "colaborează" între ele, o problemă care pare, uneori, inevitabilă. În schimb, puteți folosi timpul, energia și resursele dvs. pentru a vă dedica pasiunii dvs. adevărate - dezvoltarea afacerii dvs!

Realizați și mențineți unui buget solid pentru infrastructură IT, care să permită gestionarea eficientă a resurselor financiare și să asigure implementarea etapizată a investițiilor în tehnologie.

Implementăm servicii de securitate complete pentru a vă proteja datele împotriva oricăror amenințări, precum virușii, programele malware, furtul de date și alte atacuri rău intenționate. Prin intermediul restricțiilor de acces la date, controalelor riguroase, monitorizării active și efectuării periodice a evaluărilor de risc, vă asigurăm un mediu securizat și monitorizat în permanență.

Optimizați utilizarea timpului și a resurselor pentru a vă dedica mai mult energiei priorităților esențiale ale afacerii.

Beneficiati la maxim de competențele tehnice certificate a echipei noastre, care se situează în fruntea industriei. Acest lucru vă permite să obțineți un avantaj semnificativ în mediul de afaceri.

Facilităm inovația strategică și continuă într-un mediu de lucru productiv, păstrând în același timp focusul asupra dezvoltării afacerii și a viziunii generale.

Asigurați-vă că alegerile dvs. tehnologice sunt în concordanță cu direcția generală și răspund eficient nevoilor curente.

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Oferta Personalizată