fbpx
Peste 20 Ani Experiență

Misiunea Noastră

Asigurăm managementul infrastructurii IT și a implementării soluțiilor software sau de comunicații și livrăm echipamentele necesare eficientizării activității clienților noștri.

Infrastructura IT

store.SAFE

De curând am lansat un nou serviciu care să permită afacerilor mici și mijlocii din toată țara, salvarea și restaurarea datelor importante într-un mod facil și securizat. Este vorba despre store.SAFE, despre care puteți afla mai multe detalii pe www.storesafe.ro.

Dar nu asta ne face să fim diferiți de celelalte firme de IT, ci felul în care am abordat noi prezentarea soluțiilor de care aveți nevoie. Magazinul de Soluții este locul în care vreți să vă aflați atunci când aveți nevoie rapid de o soluție IT. Aici sunt adunate sub același acoperiș virtual toate soluțiile IT care v-ar putea trebui vreodată, fie că sunteți un cabinet notarial, o clinică medicală, un birou de arhitectură, o întreprindere agricolă, o redacție jurnalistică sau o firmă de contabilitate. V-am pregătit pachete special gândite pentru fiecare afacere în parte, în funcție de domeniul de activitate, dimensiune sau experiență.

Profesionalism

Rezultatele

Companiei Noastre

Suntem o companie dinamică, profitabilă și cu o pasiune puternică de a face lucrurile așa cum trebuie! Această caracteristică este deseori ignorată în procesul de evaluare, dar este foarte importantă pentru încrederea în stabilitatea unei companii. Transformăm afacerile clienților noștri în povești de succes. Openvision este reflexia clienților săi. Iar aceștia acoperă diverse domenii de interes – sectorul public, servicii profesionale, servicii financiar-bancare, producție, call-center, retail, distribuție, servicii medicale.

Soluții Business
98%
Analiza
100%
Data Consulting
100%

Modul nostru de Abordare

Întâlnirea – Discutarea nevoilor specifice împreună cu clientul; Explicarea abordărilor companiei Openvision
Acceptarea – Semnarea unui contract de servicii IT
Audit IT – O privire asupra locațiilor fizice unde se desfășoară activitatea; Analiza echipamentelor existente; O prezentare a noastră către angajați
Planul – Revizuirea cerințelor sistemului informatic; Organizarea activităților ce trebuie îndeplinite
Integrarea – Comunicarea frecventă cu clientul; Rezolvarea problemelor de utilizator într-un timp stabilit de comun acord; Implementarea îmbunătățirilor activităților afacerii
Execuția – Monitorizarea rețelei; Instalarea de upgrade-uri pentru echipamente și software; Backup-ul regulat al datelor; Mentenanță IT

Misiunea noastră este aceea de a avea clienți încântați de un parteneriat ce le aduce o colaborare necesară și eficientă pentru a atinge obiectivele propuse, prin folosirea mult mai eficientă a serviciilor IT. Punem la dispoziție profesioniști orientați către client, bine pregătiți, soluții inovatoare pentru toate nevoile, soluții IT care includ proiectarea, instalarea și mentenanța IT a rețelelor de orice complexitate.

Puncte Forte pentru Soluții Complete IT

Profesionalismul cu care tratăm fiecare solicitare a clienților noștri, astfel încât calitatea și eficiența serviciilor prestate să conducă în permanență la îmbunătățirea activității acestora.

Flexibilitatea de a găsi soluții IT optime încadrându-ne în bugetul și intervalul de timp prestabilit.

Experiență unei echipe aflate într-un continuu proces de dezvoltare profesională, pentru îndeplinirea pe termen lung a cerințelor partenerilor noștri.

Corectitudinea de a realiza un plan de soluții IT onest și adaptat atât nevoilor cât și posibilităților clientului.

Comunicarea Deschisă în cadrul echipei noastre și circulația rapidă a informației, ceea ce oferă posibilitatea clientului de a primi soluții creative și de a lua decizii corecte într-un timp extrem de scurt.

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Ofertă Personalizată