Openvision Data

Modul De Lucru
Al Echipei Noastre
Pentru Prevenirea
Problemelor IT

Mentenanta IT proactiva are mai multe etape prin care se realizeaza :

circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image

Mentenanta IT:

Mentenanta IT proactiva are mai multe etape prin care se obtine mentinerea in buna stare de functionare a infrastructurii Client

1

Monitorizare

Monitorizare echipamente critice 24/24

2

Operatiuni in background

Operatiuni in background fara intrerupere utilizator.

3

Patch & updates

Patch & updates management automat

4

Real time monitoring

Real time monitoring PC-uri si alertare

Func╚Ťii de asisten╚Ť─â de la distan╚Ť─â pentru lucrul de oriunde

Sesiune Remote One-Click

Uit─â s─â mai folosesti solutii de control remote free sau nelicentiate. Accesam ├«n siguran╚Ť─â dispozitivele dvs. client pentru sesiuni la distan╚Ť─â cu un singur clic, datorit─â integr─ârii cu Splashtop. Nu este necesar─â o licen╚Ť─â suplimentar─â asadar costurile vor ramane sc─âzute.

Editor de registru La Distan╚Ť─â

Preluam controlul deplin asupra Registry-ului oricărei mașini Windows pentru a edita, șterge, redenumi și adăuga noi perechi cheie/valoare.

Vizualizator de evenimente de la distan╚Ť─â

Urmarim jurnalul de evenimente complet al unui PC sau Server și utilizam căutarea, filtrarea și sortarea textului integral pentru a găsi evenimente relevante.

Browser sistem de fișiere la Distanta

Browserul de fi╚Öiere de la distan╚Ť─â cu caracteristici complete ne ofer─â acces la aproape fiecare func╚Ťie de fi╚Öier nativ─â la care v─â pute╚Ťi g├óndi. Cre─âm, redenumim, copiem, stergem sau comprimam fi╚Öiere ╚Öi foldere de la distan╚Ť─â, f─âr─â a fi nevoie s─â partaja╚Ťi ecrane.

Controlul de la distan╚Ť─â din partea Openvision Data este un castig. Nu mai trebuie sa instalez de fiecare data Teamviewer sau Anydesk free, sa mi se deconecteze sesiunea, etc. ÔÇŽ Problemele sunt rezolvate mai repede ╚Öi apar mult mai pu╚Ťine probleme. Economisim zeci de ore ├«n fiecare lun─â folosind solutia recomandata ╚Öi ob╚Ťin├ónd rezultate mult mai bune pentru compania noastra.ÔÇŁ – Client Openvision.

Manager de Servicii de la distan╚Ť─â

Vedem o listă completă a serviciilor care rulează și utilizam filtrele noastre de text simplu pentru a găsi rapid serviciul exact pe care îl cautam. Putem opri, porni și reporni serviciile printr-un clic pe un buton.

Manager de activit─â╚Ťi la distanta

Examinam orice PC sau Server pentru a vedea CPU și memoria în timp real, filtrand procesele după utilizarea CPU și a memoriei și eliminand procesele printr-un clic pe un buton.

Terminal Remote

Când avem nevoie de Command Prompt, Openvision are solutia interna potrivita. Deschidem rapid o fereastră de acces la terminal și trimtem comenzi în timp real.

Sesiuni PowerShell la distan╚Ť─â

Obtinem cu u╚Öurin╚Ť─â acces de administrator la un prompt PowerShell de la distan╚Ť─â ╚Öi trimitem comenzi ├«n timp real. Toate acestea se fac ├«n culise, f─âr─â nimic vizibil din partea utilizatorului sau intrerupandu-l.

Men╚Ťinem controlul IT al clien╚Ťilor nostri

Men╚Ťinem eficient activele IT sub control, cu capabilit─â╚Ťi complete de monitorizare ╚Öi management de la distan╚Ť─â.

Monitoriz─âm de la distan╚Ť─â dispozitivele client ├«n timp real

Configur─âm remedieri pentru a efectua automat ac╚Ťiuni atunci c├ónd este creat─â o alert─â, cum ar fi crearea unui bilet, trimiterea unui mesaj SMS unui tehnician, rularea unui script ╚Öi multe altele. Cu remedii automate, putem ajunge de la detectarea unei probleme p├ón─â la rezolvarea acesteia f─âr─â nicio implicare uman─â.

Automatiz─âm gestionarea patch-urilor

Configuram remedieri pentru a efectua automat ac╚Ťiuni atunci c├ónd este creat─â o alert─â, cum ar fi crearea unui ticket, trimiterea unui mesaj SMS unui tehnician, rularea unui script ╚Öi multe altele. Cu remedii automate, putem ajunge de la detectarea unei probleme p├ón─â la rezolvarea acesteia f─âr─â nici o implicare uman─â.

Remedia╚Ťi automat problemele comune

De la corec╚Ťia Windows p├ón─â la actualiz─ârile aplica╚Ťiilor de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi, putem gestiona ╚Öi automatiza totul ├«n software-ul intern. Aplicarea corec╚Ťiilor Windows ne permite s─â cream programe regulate de update, s─â alegem ce actualiz─âri s─â instalam sau s─â blocam ╚Öi s─â ob╚Ťinem rapoarte care ne spun ce corec╚Ťii lipsesc.

ÔÇ×├Ämi place ├«n special c─â oferiti suport IT fara intreruperea angajatilor, de cele mai multe ori. Acest lucru ne permite s─â ne dezvoltam afacerea, f─âc├ónd cu adev─ârat u╚Öor de rezolvat problemele ├«n viitor si fara interventii manualeÔÇŁ – Client Openvision Data.

Utiliz─âm scripting pentru eficient─â suplimentar─â

Personaliz─âm ╚Öi automatiz─âm fluxurile de lucru aproape nelimitat cu capabilit─â╚Ťile robuste de scripting ale Openvision ├«n PowerShell, VBScript, Mac ╚Öi scripting. Integr─âm biblioteca noastr─â de comenzi PowerShell cu o singur─â linie pentru a realiza actiuni uimitoare de eficiente ├«n timp ce ne ocup─âm de sarcinile grele din background.

Folosim biblioteca de scripturi ale comunit─â╚Ťii

Nu este nevoie s─â scriem scripturi de la zero c├ónd altcineva a f─âcut deja treaba. Biblioteca noastr─â gratuit─â ofer─â sute de scripturi gata de utilizare, at├ót de la echipa interna, c├ót ╚Öi de la al╚Ťi dezvoltator. Import─âm cu un singur clic, verific─âm si execut─âm scriptul necesar!

Stabilim impreună și gestionam eficient politicile globale

Permitem libertatea ╚Öi flexibilitatea cu politicile ├«n cascad─â, f─âc├ónd chiar ╚Öi cele mai provocatoare medii ale clien╚Ťilor s─â fie u╚Öor de gestionat. Politicile reutilizabile ╚Öi set─ârile de scripturi sunt concepute pentru a se extinde cu dvs., asigur├óndu-ne c─â ├«ndeplini╚Ťi ├«ntotdeauna cerin╚Ťele de conformitate ├«n continu─â schimbare ale companiei dvs.

Viziteaz─â-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apeleaz─â-ne

Cere Oferta Personalizat─â

    Please prove you are human by selecting the cup.