fbpx

Openvision Data

Modul De Lucru
Al Echipei Noastre
Pentru Prevenirea
Problemelor IT

Mentenanța IT proactivă are mai multe etape prin care se realizează :

circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image

Mentenanța IT:

Pentru a asigura performanța infrastructurii IT, urmăm un proces proactiv care include mai multe etape cheie.

1

Monitorizare

Monitorizare echipamente critice 24/24

2

Operațiuni în background

Operațiuni în background fără întrerupere utilizator

3

Patch & updates

Patch & updates management automat

4

Real time monitoring

Real time monitoring PC-uri și alertare

Funcții de asistență de la distanță pentru lucrul de oriunde

Sesiune Remote One-Click

Uitați de utilizarea soluțiilor gratuite sau neautorizate pentru controlul la distanță. Noi vă oferim acces sigur la dispozitivele dvs. pentru sesiuni remote cu doar un clic, datorită integrării cu Splashtop. Nu este necesară o licență suplimentară, astfel costurile rămân reduse.

Editor de registru La Distanță

Preluam controlul deplin asupra Registry-ului oricărei mașini Windows pentru a edita, șterge, redenumi și adăuga noi perechi cheie/valoare.

Vizualizator de evenimente de la distanță

Urmarim jurnalul de evenimente complet al unui PC sau Server și utilizăm căutarea, filtrarea și sortarea textului integral pentru a găsi evenimente relevante.

Browser sistem de fișiere la Distanță

Cu browserul nostru de fișiere de la distanță cu funcționalități complete, putem accesa aproape orice funcționalitate nativă de gestionare a fișierelor. Avem posibilitatea de a crea, redenumi, copia, șterge sau comprima fișiere și foldere de la distanță, fără a fi necesar să partajați ecranul.

Controlul de la distanță din partea Openvision Data este un caștig. Nu mai trebuie să instalez de fiecare dată Teamviewer sau Anydesk free, să mi se deconecteze sesiunea, etc. … Problemele sunt rezolvate mai repede și apar mult mai puține probleme. Economisim zeci de ore în fiecare lună folosind soluția recomandată și obținând rezultate mult mai bune pentru compania noastră.” – Client Openvision.

Manager de Servicii de la distanță

Vizualizăm o listă completă a tuturor serviciilor în execuție și utilizăm filtrele noastre simple de căutare pentru a găsi rapid serviciul dorit. Avem posibilitatea să oprim, să pornim și să repornim serviciile printr-un singur clic pe un buton.

Manager de activități la distanță

Analizăm fiecare PC sau server pentru a monitoriza în timp real consumul de CPU și memorie, filtrând procesele în funcție de utilizarea acestora și eliminându-le printr-un singur clic.

Terminal Remote

Atunci când este necesară utilizarea Command Prompt, Openvision oferă o soluție internă eficientă. Deschidem rapid o fereastră de terminal și trimitem comenzi în timp real.

Sesiuni PowerShell la distanță

Accesăm cu ușurință un prompt PowerShell de administrator de la distanță și trimitem comenzi în timp real. Totul se întâmplă în fundal, fără să fie vizibil pentru utilizator sau să-l întrerupem.

Menținem controlul IT al clienților nostri

Asigurăm controlul eficient al activelor IT, oferind o gamă completă de funcționalități pentru monitorizare și gestionare de la distanță.

Monitorizăm de la distanță dispozitivele client în timp real

Monitorizăm în timp real fiecare dispozitiv administrat, inclusiv serviciile și procesele în desfășurare. Primiți alerte când apar probleme, astfel încât să puteți identifica și rezolva situațiile critice înainte ca acestea să devină o problemă pentru clienți. Este monitorizare și gestionare la distanță simplificată.

Automatizăm gestionarea patch-urilor

Configurăm soluții de remediere pentru a acționa automat când primim o alertă, precum crearea unui tichet, trimiterea unui SMS tehnicienilor sau rularea unui script. Cu soluții automate, putem gestiona problemele de la detectare până la rezolvare fără intervenție umană.

Remediați automat problemele comune

De la repararea sistemului de operare Windows până la actualizările aplicațiilor de la terți, gestionăm și automatizăm întreaga procedură în platforma noastră software internă. Implementarea remedierilor pentru Windows ne permite să creăm programe regulate de actualizare, să selectăm ce actualizări să instalăm sau să blocăm și să generăm rapoarte care indică ce remedieri lipsesc.

„Îmi place în special că oferiti suport IT fara intreruperea angajatilor, de cele mai multe ori. Acest lucru ne permite să ne dezvoltam afacerea, făcând cu adevărat ușor de rezolvat problemele în viitor si fara interventii manuale” – Client Openvision Data.

Utilizăm scripting pentru eficientă suplimentară

Personalizăm și automatizăm fluxurile de lucru aproape nelimitat cu capabilitățile puternice de scripting ale Openvision în PowerShell, VBScript, Mac și scripting. Integrăm biblioteca noastră de comenzi PowerShell cu o singură linie pentru a realiza actiuni uimitoare de eficiente în timp ce ne ocupăm de sarcinile grele din background.

Folosim biblioteca de scripturi ale comunității

Nu e necesar să reinventăm roata când avem acces la o bibliotecă vastă de scripturi pregătite pentru utilizare. Oferim sute de scripturi gata de folosit, atât de la echipa noastră internă, cât și de la alte surse. Importăm scripturile cu un singur clic, le verificăm și le rulăm în mod eficient!

Stabilim impreună și gestionăm eficient politicile globale

Oferim libertate și flexibilitate prin politici în cascada, care facilitează gestionarea chiar și a celor mai complexe medii de lucru ale clienților. Politicile reutilizabile și setările de scripturi sunt adaptate să crească odată cu nevoile dvs., asigurându-vă că respectați mereu cerințele de conformitate în continuă schimbare ale companiei dvs.

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Oferta Personalizată