fbpx
Parteneri

Parteneriatele Noastre

În cei 19 ani de activitate, Openvision a încheiat parteneriate cu câteva dintre cele mai importante branduri din piața IT.

Openvision este Microsoft Gold Certified Partner din iunie 2013. Această titulatură este cel mai înalt statut acordat de Microsoft în parteneriatele dezvoltate, o garanție pentru experiența și profesionalismul echipei căreia i se acordă. Certificarea Gold reprezintă cel mai înalt grad de competență în promovarea, utilizarea și vânzarea tehnologiilor Microsoft. Prin statutul de Partener Gold primit, Openvision oferă clienților acces continuu și constant la tehnologie de ultimă oră și în același timp posibilitatea de a avea beneficii financiare.

Din octombrie 2011, Openvision este Dell Certified Partner. Un partener certificat Dell este un furnizor de solutii foarte capabil, care, de regula, ofera servicii intr-o anumita regiune geografica din tara de origine sau care beneficiaza de o experienta vasta privind solutii verticale sau in domenii specializate. Acesta este un specialist tehnic recunoscut, care asigura capacitati recunoscute si credibile de servere, de stocare si de computere client.

Acest parteneriat, alaturi de celelalte, ne permite sa oferim clientilor o gama variata de solutii atat hardware cat si software special create pentru a se incadra in necesarul oricarei companii. Astfel va punem la dispozitie mijloacele si instrumentele necesare pentru a va dezvolta afacerea si a obtine profituri mai mari.

20

Certificări Obținute

100

+

Migrări Microsoft

600

+

Licențe Gestionate

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Ofertă Personalizată