fbpx
  • Home
  • Servicii Cloud Gestionate

Asigurarea continuității și eficienței maxime

Servicii Cloud
Gestionate

La Openvision, colaborăm cu clienții pentru a dezvolta și implementa servicii cloud gestionate în mod strategic, adaptate cerințelor în continuă creștere ale afacerii lor, indiferent de schimbările mediului de afaceri.

circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image

Remote

De la Distanta

Reactiv

Vizite Punctuale

Proactiv

Reactiv + Vizite Curente
SCALABILITATE SI EFICIENță

Soluții de

Cloud Computing

La Openvision, avem peste două decenii de experiență în colaborare cu experții în cloud din industrie. Echipa noastră de specialiști este certificată și extrem de experimentată, având un obiectiv clar: să asigure durabilitatea și eficiența maximă a întregii dvs. infrastructuri IT.
Prin urmare, cu serviciile noastre personalizate de gestionare a cloud-ului, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să efectuați migrarea în cloud fără probleme și pentru a vă sprijini în actualizarea și menținerea soluțiilor cloud existente.

Expertiza în industrie

Construim infrastructură de cloud dedicată, adaptată nevoilor specifice ale fiecărei afaceri. Prin intermediul portofoliului nostru de servicii complet și flexibil, suntem capabili să găzduim și să operăm diverse tipuri de aplicații, garantând în același timp securitatea și disponibilitatea înaltă a acestora. Proiectăm, integrăm și gestionăm infrastructura pe tot parcursul, furnizând servicii de calitate în fiecare fază a proiectului, inclusiv în procesele de migrare.
Companiile noastre partenere sunt într-o continuă evoluție, iar cerințele lor de competență se adaptează. La Openvision, ne mândrim cu parteneriatele noastre valoroase și ne angajăm să respectăm întotdeauna cele mai înalte standarde, având o echipă calificată de experți.

Parteneriatele Noastre Strategice

Eficiența colaborativă la apogeu

Servicii Cloud

Gestionate

În contextul necesității de a administra infrastructura IT "de la distanță" mai mult ca oricând, serviciile noastre de cloud gestionate vă scutesc de grija întreținerii hardware-ului și software-ului. Vă oferim actualizări rapide, frecvente și fiabile care vă conferă mai multă flexibilitate și scalabilitate.

Transformați-vă serverul unic într-o serie de mașini virtuale folosind virtualizarea Hyper-V. Fiecare dintre aceste medii poate găzdui numeroase componente hardware și software – totul fără a necesita instalare sau configurare.

VMWare este alegerea principală pentru marile întreprinderi care folosesc un centru de date sau stocare în cloud.  Cu VMWare, puteți virtualiza sarcinile dvs., să construiți și să personalizați propriul dvs. cloud privat, să scalați la nevoie și să efectuați multe alte operațiuni.

Virtualizarea poate să faciliteze gazduirea mai multor componente software/hardware pe multiple instanțe virtuale și vă poate ajuta să furnizați și să gestionați desktop-uri virtuale prin intermediul mașinilor virtuale. 
Aceste instanțe sunt implementate la cererea utilizatorului, iar mediile desktop sunt găzduite pe un server centralizat. Orice dispozitiv mobil de tip endpoint poate avea acces la ele prin rețea.

Indiferent dacă fișierele sunt mari sau mici, partajarea ar trebui să fie simplă și practică. Cu Openvision ca furnizor de servicii cloud gestionate, partajarea fișierelor devine rapidă, având deja conținutul stocat în cloud. Această funcționalitate este valabilă pentru orice dimensiune sau tip de fișier și poate fi partajată și accesată în siguranță, fie în rețea, fie în afara acesteia.

În calitate de furnizor de soluții Microsoft Cloud, suntem aici pentru a vă ghida în implementarea, instruirea, integrarea și oferirea de asistență completă. Echipa noastră de specialiști este certificată Microsoft și are o vastă experiență în gestionarea diverselor scenarii de utilizare a Microsoft 365.

Backup-as-a-Service (BaaS) este o opțiune de backup la cerere care oferă fiabilitate, securitate și disponibilitate superioare în comparație cu metodele tradiționale de backup și restaurare. Datele dvs. sunt întotdeauna accesibile, ușor de administrat, beneficiază de multiple niveluri de redundanță și nu sunt supuse limitărilor asociate soluțiilor de backup locale.

În calitate de furnizor SaaS pentru diverse companii, preluăm responsabilitatea pentru problemele tehnice cu care se confruntă. Contribuim semnificativ la sporirea eficienței operațiunilor, deoarece contribuim la reducerea sarcinilor repetitive și necesare, cum ar fi instalarea, administrarea și modernizarea, permițând astfel personalului tehnic calificat să se concentreze asupra aspectelor tehnice esențiale ale produselor și serviciilor.

Viziune pe termen lung

Strategii
Transparente

Vă ținem acoperit pentru orice situație de afaceri sau tehnică cu servicii de implementare, securitate și help desk în managementul serviciilor IT. Colaboram cu companii cu potențial real și le ajutăm să-și realizeze viziunea IT prin soluțiile de infrastructură potrivite pe termen lung.

20

Certificări Obținute

100

+

Migrări Microsoft

600

+

Licențe Gestionate

Openvision vă poate ajuta la trecerea la cloud fără efort, cu o întrerupere minimă a fluxului de lucru sau a proceselor. Cu serviciile de cloud computing potrivite la bord, migrarea dvs. va fi rapidă, veți minimiza cheltuielile generale de infrastructură, angajații dvs. vor fi liberi să colaboreze eficient, indiferent de locație și să acceseze în siguranță informațiile sensibile, afacerea dvs. va deveni mai agilă și mai scalabilă și, cel mai important, veți obține economii semnificative de costuri într-un timp foarte scurt.

Despre Noi

Partenerul tău pentru

Infrastructura IT

Suntem o companie privată specializată în furnizarea de servicii și asistență IT pentru mediul B2B încă din 2004, cu o experiență de peste 20 de ani. Colaborăm atât cu firme private, cât și cu sectorul public. Misiunea noastră este să gestionăm infrastructura IT și să implementăm soluții software și de comunicații, furnizând echipamentele necesare pentru a îmbunătăți eficiența activității clienților noștri.

100%

Dedicați

20ani+

Experiență

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Oferta Personalizată