• Home
  • Solutii Microsoft IT
// Expertiza în industrie

Mandri Parteneri
Microsoft

La Openvision, avem două decenii de experiență de lucru cu experții în cloud din industrie. Echipa noastră de ingineri este certificată și foarte experimentată și are o singură agendă în minte - pentru a asigura longevitatea și eficiența maximă a tuturor sistemelor dumneavoastră IT.

Prin urmare, cu serviciile noastre de cloud gestionate personalizate, vă putem ajuta să migrați în cloud fără durere, precum și să vă ajutăm la actualizarea și menținerea soluțiilor dvs. cloud existente.

// Solutii Microsoft

Expertiza Microsoft

Prin parteneriatul cu Openvision, veți avea o echipă cu experiență profundă în munca modernă. Capacitățile noastre tehnice în produsele și tehnologiile Microsoft ne vor permite să vă aliniem viziunea strategică cu cele mai bune instrumente Microsoft.

Fiind partener Microsoft, ne oferă acces la resurse tehnice și programe care sunt disponibile numai pentru cei mai buni parteneri de soluții Microsoft.

Openvision este un partener de soluții Microsoft pentru munca modernă și am demonstrat în linii mari capacitatea de a colabora cu clienții pentru a crește eficiența, a moderniza comunicațiile și operațiunile la locul de muncă și pentru a trece efectiv la un loc de muncă hibrid sau la distanță folosind Microsoft 365.

20

+

Certificari Obtinute

Openvision A Obținut Desemnarea Microsoft Solutions Partner For Modern Work.

120

+

Migrari Microsoft

Openvision menține Microsoft Premier Support pentru parteneri ca parte a ofertelor noastre de soluții.

600

+

Licente Gestionate

Openvision este un partener gestionat de soluții Microsoft.

// Pasii Dvs

4 pași simpli pentru

Transformarea IT

În calitate de partener Microsoft Solutions Modern Work, Openvision are capacitatea unică de a asigura o organizare mai largă de expertiză și resurse pentru a îndeplini și a conduce inițiativele de transformare digitală ale afacerii dvs.

Transformă-ți singurul server în mai multe mașini virtuale prin virtualizarea Hyper-V. Fiecare dintre aceste medii, la rândul său, poate găzdui multe componente hardware și software – toate fără a fi nevoie de instalare sau configurare.

Oferim soluții tehnologice creative care vă rezolvă problemele de afaceri chiar acum și pun bazele transformării digitale în viitor. Vă propunem doar soluții care se aliniază obiectivelor dvs. de afaceri și viziunii strategice.

Virtualizarea poate ajuta la găzduirea mai multor software/hardware pe mai multe instanțe virtuale și, de asemenea, vă poate ajuta să furnizați și să gestionați desktop-uri virtuale prin intermediul mașinilor virtuale. Aceste instanțe sunt implementate la cererea utilizatorului, iar mediile desktop sunt găzduite pe un server centralizat. Orice dispozitiv mobil punct final le poate accesa prin rețea.

Mari sau mici, partajarea fișierelor ar trebui să fie ușoară și convenabilă. Cu Openvision ca furnizor de servicii cloud gestionate, partajarea fișierelor va fi instantanee cu conținutul stocat deja în cloud. Acest lucru se aplică indiferent de dimensiunea sau tipul fișierului și poate fi partajat și accesat în siguranță atât în ​​interiorul, cât și în afara rețelei dvs.

Înţelegere

Transformare Digitală

Lumea devine din ce în ce mai concentrată pe digital. Necesitatea de a colabora, de a scala și de a găsi eficiență în procesele dvs. nu este doar pentru a vă ajuta să supraviețuiți, ci este să prosperați. Specializarea noastră profundă Microsoft combinată cu inovația de bun simț permite clienților noștri să depășească Digital FOMO și să obțină un avantaj competitiv pe piață.Transformarea digitală înseamnă folosirea tehnologiei pentru a crea și implementa soluții inovatoare pentru a rezolva problemele de afaceri din lumea reală sau pentru a crește productivitatea și eficiența afacerii. Utilizăm oferta Microsoft de instrumente pentru a vă ajuta afacerea să devină mai profitabilă prin creșterea eficienței.

Beneficiile parteneriatului cu noi pentru nevoile dvs. Microsoft

SUPORT DEDICAT

Acces la relația noastră de asistență principală cu Microsoft și ingineri dedicați de nivel III și IV axați pe Microsoft. Veți câștiga resurse, SLA-uri documentate și capabilități de escaladare.


BENEFICII DE LICENȚĂ


Abilitatea de a optimiza licențele lunar fără a fi legat de un acord pe termen lung prin programul nostru de furnizori de soluții cloud.

CONTULTANȚĂ TEHNICO-FINANCIARĂ

Accesul la programe și finanțare este disponibil numai prin Microsoft Solutions Partner Modern Work.

IMPLEMENTARE CU SUCCES

Implementare cu succes prin resurse tehnice certificate și acces la suport direct pentru soluții Microsoft.

Clienții Openvision, care trec în cloud, se bucură de beneficiile parteneriatului nostru de soluții cu Microsoft. Aceasta înseamnă cel mai bun suport și fonduri ample de cooperare pentru a plăti unele dintre cheltuielile asociate cu mutarea dvs. în cloud

Un accent pe configurare, cel mai comun vector de atac nu este din cauza lipsei de instrumente de securitate, ci din cauza configurației proaste. Asigurarea că Active Directory este configurat corect, hardware-ul de securitate (Firewall-uri, Routere, dispozitive de supraveghere a rețelei, VLAN-uri etc...) și software-ul (SIEM, IPS, IDS, EDR, Etc...) sunt configurate corect, etc... , acestea sunt lucrurile pe care alți MSSP și furnizori de securitate le trec cu vederea, deoarece necesită timp și necesită o expertiză semnificativă.

// Solutii Microsoft

Migrare Microsoft

Dacă sunteți interesat să migrați la Microsoft sau doriți o evaluare pentru a vă revizui infrastructura și strategia tehnologică, contactați experții noștri astăzi!

Prin parteneriatul cu Openvision veți trece dincolo de provocările IT de zi cu zi și veți transforma afacerea în moduri care vă permit să extindeți și să obțineți rezultate. Microsoft este viitorul și suntem aici pentru a vă ajuta să descoperiți și să implementați o strategie IT cuprinzătoare și digitală pentru succes pe termen lung.

Viziteaza-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apeleaza-ne

Cere Oferta Personalizata

    Please prove you are human by selecting the Tree.