fbpx
  • Home
  • Solutii Microsoft IT
Expertiza în industrie

Parteneri
Microsoft

Openvision se mândrește cu o colaborare de peste 20 de ani cu experții Microsoft. Echipa noastră de specialiști IT, certificată și cu o experiență vastă, are ca obiectiv principal asigurarea durabilității și eficienței maxime a infrastructurii IT a companiei dvs.

Cu ajutorul serviciilor noastre personalizate de administrare a cloud-ului, putem face trecerea în mediul virtual fără dificultăți și vă putem susține în actualizarea și menținerea soluțiilor cloud existente.

Soluții Microsoft

Expertiza Microsoft

Prin colaborarea cu Openvision, veți beneficia de o echipă experimentată în contextul actual al muncii. Expertiza noastră tehnică în produsele și tehnologiile Microsoft ne permite să aliniem viziunea strategică a companiei dumneavoastră cu cele mai avansate instrumente Microsoft.
Ca partener Microsoft, avem acces la resurse tehnice și programe exclusive, rezervate doar pentru cei mai buni parteneri în soluții Microsoft.
Openvision este recunoscut ca un partener de încredere în soluții Microsoft pentru mediul modern de lucru. Ne-am demonstrat capacitatea de a colabora cu clienții pentru a îmbunătăți eficiența, modernizând comunicațiile și operațiunile în mediul de lucru și facilitând tranziția către un mediu hibrid sau de lucru la distanță, folosind soluțiile Microsoft 365.

20

+

Certificari Obtinute

Openvision A Obținut Desemnarea Microsoft Solutions Partner For Modern Work.

120

+

Migrari Microsoft

Openvision menține Microsoft Premier Support pentru parteneri ca parte a ofertelor noastre de soluții.

600

+

Licente Gestionate

Openvision este un partener gestionat de soluții Microsoft.

Pașii Dvs

4 pași simpli pentru

Transformarea IT

În calitate de partener Microsoft Solutions Modern Work, Openvision are capacitatea unică de a asigura o organizare mai largă de expertiză și resurse pentru a îndeplini și a conduce inițiativele de transformare digitală ale afacerii dvs.

Transformă-ți singurul server în mai multe mașini virtuale prin virtualizarea Hyper-V. Fiecare dintre aceste medii, la rândul său, poate găzdui multe componente hardware și software – toate fără a fi nevoie de instalare sau configurare.

Oferim soluții tehnologice creative care vă rezolvă problemele de afaceri chiar acum și pun bazele transformării digitale în viitor. Vă propunem doar soluții care se aliniază obiectivelor dvs. de afaceri și viziunii strategice.

Virtualizarea poate ajuta la găzduirea mai multor software/hardware pe mai multe instanțe virtuale și, de asemenea, vă poate ajuta să furnizați și să gestionați desktop-uri virtuale prin intermediul mașinilor virtuale. Aceste instanțe sunt implementate la cererea utilizatorului, iar mediile desktop sunt găzduite pe un server centralizat. Orice dispozitiv mobil punct final le poate accesa prin rețea.

Mari sau mici, partajarea fișierelor ar trebui să fie ușoară și convenabilă. Cu Openvision ca furnizor de servicii cloud gestionate, partajarea fișierelor va fi instantanee cu conținutul stocat deja în cloud. Acest lucru se aplică indiferent de dimensiunea sau tipul fișierului și poate fi partajat și accesat în siguranță atât în ​​interiorul, cât și în afara rețelei dvs.

Înţelegere

Transformare Digitală

Într-o eră digitală tot mai accentuată, colaborarea, scalarea și eficiența în procesele dvs. nu sunt doar necesare pentru a supraviețui, ci și pentru a prospera. Experiența noastră specializată în tehnologiile Microsoft, împreună cu inovația practică, permit clienților noștri să depășească teama de a rata tendințele digitale și să obțină un avantaj competitiv pe piață.

Transformarea digitală implică utilizarea tehnologiei pentru a crea și implementa soluții inovatoare care rezolvă probleme reale de afaceri sau care sporesc productivitatea și eficiența. Noi valorificăm gama de instrumente Microsoft pentru a sprijini afacerea dvs. în creșterea rentabilității prin îmbunătățirea eficienței.

Avantajele colaborării cu noi pentru cerințele dumneavoastră Microsoft

SUPORT DEDICAT

Acces la relația noastră de asistență principală cu Microsoft și ingineri dedicați de nivel III și IV axați pe Microsoft. Veți câștiga resurse, SLA-uri documentate și capabilități de escaladare.


BENEFICII DE LICENȚĂ


Abilitatea de a optimiza licențele lunar fără a fi legat de un acord pe termen lung prin programul nostru de furnizori de soluții cloud.

CONTULTANȚĂ TEHNICO-FINANCIARĂ

Accesul la programe și finanțare este disponibil numai prin Microsoft Solutions Partner Modern Work.

IMPLEMENTARE CU SUCCES

Implementare cu succes prin resurse tehnice certificate și acces la suport direct pentru soluții Microsoft.

Clienții Openvision care adoptă soluțiile noastre în cloud se bucură de avantajele partenariatului nostru cu Microsoft. Aceasta înseamnă suport de înaltă calitate și posibilitatea de a accesa fonduri generoase pentru a acoperi o parte din costurile asociate migrației în cloud.

De multe ori, cel mai comun punct vulnerabil nu rezidă în lipsa instrumentelor de securitate, ci într-o configurație inadecvată. Asigurarea corectitudinii configurării elementelor precum Active Directory, echipamentele hardware de securitate (firewall-uri, routere, dispozitive de monitorizare a rețelei, VLAN-uri etc.) și software-ul (SIEM, IPS, IDS, EDR etc.) sunt aspecte frecvent neglijate de alți furnizori de servicii de securitate și de management (MSSP). Aceste etape necesită atenție deosebită și expertiză semnificativă, iar ignorarea lor poate duce la vulnerabilități importante.

Soluții Microsoft

Migrare Microsoft

Dacă sunteți interesat să migrați la Microsoft sau doriți o evaluare pentru a vă revizui infrastructura și strategia tehnologică, contactați experții noștri de îndată!

Prin parteneriatul cu Openvision veți trece dincolo de provocările IT de zi cu zi și veți transforma afacerea în moduri care vă permit să extindeți și să obțineți rezultate. Microsoft este viitorul și suntem aici pentru a vă ajuta să descoperiți și să implementați o strategie IT cuprinzătoare și digitală pentru succes pe termen lung.

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Cere Ofertă Personalizată