fbpx

Openvision Data

Suport IT

Furnizăm servicii IT de înaltă calitate pentru administrarea stocării, aplicațiilor, stațiilor de lucru, serverelor și rețelei dvs. Astfel, vă puteți concentrați asupra dezvoltării constante și eficiente a afacerii dvs.

circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image

Partenerii Noștri

Fiabil și eficient

Specialiști Suport IT

La Openvision, ne concentrăm pe oferirea de soluții de asistență IT gestionată care să fie performante și sigure pentru a vă sprijini în maximizarea eficienței echipei dvs. Cu experiența noastră vastă în furnizarea de servicii IT, înțelegem că în mediul de afaceri, este esențial să aveți o infrastructură IT care să funcționeze fără întreruperi. Acesta este motivul pentru care oferim asistență IT de înaltă calitate, menită să vă permită să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs. într-un mod stabil și eficient.
Echipa noastră de experți în asistență IT este întotdeauna disponibilă pentru a vă oferi sprijinul necesar în toate aspectele legate de infrastructura IT.

Alimentează-ți Afacerea

Durată de funcționare a rețelei garantată

Suntem aici pentru a prelua complet responsabilitatea nevoilor dvs. IT zilnice, astfel încât să rămâneți concentrat asupra afacerii dvs. Cu expertiza noastră, suntem în măsură să vă ținem informat în mod proactiv despre starea actuală a infrastructurii tale și asigurăm funcționarea eficientă a tuturor aspectelor, de la planificare la implementare.

Suport IT pe care vă puteți baza

Oricând, Oriunde

Openvision Data este partenerul de încredere pentru suportul IT al întreprinderilor mici și mijlocii.
Cu peste 20 de ani de experiență combinată, suntem furnizorul ideal pentru 250+ de clienți. Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii clienților noștri.

20

+

Certificări Obținute

100

+

Migrări Microsoft

600

+

Licențe Gestionate

Reziliență și eficiență maximă

Servicii Suport IT

Echipa noastră de ingineri este certificată și foarte experimentată. Scopul nostru este să asigurăm longevitatea și eficiența maximă a tuturor sistemelor dumneavoastră IT.

Mentenanță IT

Asigurăm service pentru echipamentele hardware din centrele de date din industrie la costuri accesibile. Avem resursele necesare pentru a vă asigura funcționare de 99.9%.

Soluții IT de stocare

Înțelegem importanța stocării datelor IT, fiind un aspect esențial pentru afacerea dvs. Suntem dedicați asigurării gestionării corespunzătoare a acesteia, indiferent de tehnologia pe care o utilizați.

Suport

Echipa de suport este pregătită să vă ofere ajutorul de care aveți nevoie. Indiferent de problema, suntem aici pentru a vă oferi soluții rapide și eficiente, la doar un click distanță, indiferent unde vă aflați.

Testimoniale

Ce spun clienții?

Expertiza în industrie

Suport IT

pentru industrii

Suntem specializați în optimizarea infrastructurii IT pentru a vă ajuta să evoluați. Ne concentrăm pe dezvoltarea unui mediu IT care să vă asigure succesul pe termen scurt și lung.
Echipa noastră este dedicată strategiei și transformării digitale pentru a duce afacerea dvs. la următorul nivel.


Sănătate

Contribuim la asigurarea securității și a integrității datelor și dosarelor dvs. medicale. Actualizăm sistemele de înregistrare electronică, facilităm schimbul de informații medicale, promovăm serviciile de telesănătate și implementăm alte soluții inovatoare pentru a îmbunătăți atât eficiența, cât și calitatea îngrijirii medicale.

Producție

Menținerea ciclului de producție poate reprezenta o provocare, în special în absența fără un partener de încredere specializat în gestionarea infrastructurii complexe. Noile tehnologii de la Openvision, vă pot ajuta afacerea prin protejarea datelor sensibile pe întreg parcursul procesului de producție.


Guvern

Openvision vă ajută să vă concentrați pe ceea ce este esențial, și anume, indeplinirea nevoilor clienților dvs.
Cu o experiență vastă în industrie, suntem aici pentru a înțelege în profunzime nevoile dvs., și pentru a vă oferi tehnologia esențială pentru succesul pe termen scurt și lung.


Juridic

Cu Openvision, puteți avea încredere că datele și procesele dvs. sunt în conformitate cu cele mai stricte standarde. Realizăm evaluări detaliate pentru a identifica și rezolva orice potențială vulnerabilitate și implementăm programe complexe de securitate, administrative, tehnice și de reglementare, menite să asigure protejarea datelor și funcționarea fără probleme a afacerii dvs.

Servicii Profesionale

Echipa noastră de specialiști cu experiență în industrie se concentrează pe transformarea organizației dvs. într-o structură eficientă de servicii profesionale. Cu o abordare strategică, vom asigura alinierea perfectă a tehnologiei cu obiectivele dvs. de afaceri, astfel încât vă asigurăm că operațiunile dvs. vor funcționa fără probleme, contribuind la succesul pe termen lung al organizației.


IMM

Expertiza noastră se concentrează pe optimizarea infrastructurii IT pentru orice scenariu.
Avem centre de backup locale și în afara amplasamentului, strategii de recuperare în caz de dezastru și efectuăm evaluări complete pentru a ne asigura că afacerea dvs. va funcționa întotdeauna cu eficiență, limitând timpul de nefuncționare și pierderile financiare.

Petreceți mai puțin timp pe IT și mai mult timp pe afacerea dvs

Suport IT

pentru Business-uri Mici

Ne ocupăm cu actualizarea hardware-ului, ceea ce înseamnă că veți avea întotdeauna acces la piesele de schimb de care aveți nevoie în caz de urgență. Nu mai trebuie să vă faceți griji că trebuie să înlocuiți întregul sistem din cauza unei componente lipsă. Suntem aici pentru a vă oferi suport. Echipamentele noastre sunt supuse unor teste riguroase și vă garantează o performanță durabilă, reducând astfel costurile generale.

Ne ocupăm de managementul sistemelor dvs. prin servicii de asistență la fața locului și de la distanță. Implementăm monitorizarea continuă a rețelei dumneavoastră și vă alertăm instantaneu cu privire la orice anomalii sau semnale critice detectate de sistemul nostru.Cu soluțiile noastre, prevenim malware-ul să pătrundă în rețeaua dvs., protejând astfel datele și aplicațiile esențiale de amenințările cibernetice.

Asigurăm ștergerea completă și sigură a datelor de pe toate mediile de stocare nefuncționale. Procesul nostru respectă cele mai înalte standarde din industrie, obținând un Certificat de Distrugere. Economisiți bani și reduceți riscurile cu ajutorul experților noștri, care supraveghează întregul proces.

Ne asumăm responsabilitatea gestionării infrastructura cu grijă și responsabilitate. Acest lucru minimizează apariția costurilor neprevăzute pe termen lung și vă oferă un mediu stabil și sigur.

Oferim servicii de reciclare și recuperare responsabilă pentru activele din centrul dvs. de date, inclusiv gestionarea deșeurilor electronice. Ne asigurăm că eliminăm echipamentele nefuncționale în mod responsabil, respectând reglementările. Vă ajutăm să faceți acest lucru într-un mod sigur și ecologic.

Vă sprijinim în relocarea activelor IT și recuperarea în caz de dezastru, relocarea fabricii și  mutarea sistemelor în facilități de colocare. Vă ajutăm să vă mutați echipamentele într-un mod eficient și sigur. Gestionăm deconectarea, încărcarea și descărcarea cu atenție, asigurându-ne că totul este în siguranță. De asemenea, vă sprijinim în reinstalarea și repornirea sistemelor. 

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Apelează-ne

Cere Oferta Personalizată