fbpx
  • Home
  • Sisteme de Securitate Gestionate

Soluții de securitate pentru întreprinderi mici și mijlocii

Servicii de Securitate Gestionate

Noi amenințări cibernetice apar în fiecare zi, pătrunzând chiar și în rețelele cele mai securizate. Asigurați-vă că afacerea dvs. este protejată cu soluții de securitate cibernetică de la Openvision. Colaboram cu organizații din toată România pentru a oferi cel mai bun program de securitate din branșă.

circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
Reziliență și eficiență maximă

Acoperire de Securitate end-to-end

Vă vom ajuta să faceți un bilanț al peisajului de risc în infrastructura dvs., vă vom ajuta să le atenuați și să anticipați provocările de mâine. Experții noștri certificați în securitate cibernetică sunt bine cunoscuți în industrie și lucrează în legătură directă cu echipele dvs. executive, părțile interesate cheie, liderii și experții în domeniu pentru a vă analiza procesele și operațiunile în detaliu și pentru a implementa un cadru de securitate cuprinzător pentru a vă proteja organizația.

Serviciile noastre de securitate sunt personalizate pentru a se potrivi exact cerințelor dvs. de afaceri. Vă ajutăm să dezvoltați un cadru de protecție cu mai multe straturi pentru a vă securiza toate rețelele, dispozitivele și programele. Oferim, de asemenea, servicii de asistență în domeniul securității cibernetice foarte bine direcționate privind conștientizarea angajaților, simulări de atacuri cibernetice, backup în caz de dezastre și recuperare de date și apărarea infrastructurii dvs. de amenințări interne și externe.

Apărare cibernetică care nu costă averi

Proces în 3 pași

către securitate totală

Noi amenințări apar în fiecare zi, folosind instrumente și mecanisme AI sofisticate capabile să pătrundă chiar și în rețelele cele mai securizate. Cu toate acestea, pe măsură ce conglomeratele corporative întăresc securitatea; hackerii vizează din ce în ce mai mult întreprinderile mici și mijlocii care nu își pot permite instrumente defensive de ultimă generație similare. Nu mai poți trece sub radar doar pentru că afacerea ta este mică. Putem fi aliatul tău crucial în războiul împotriva terorismului cibernetic.

Soluția noastră de apărare a rețelei pe mai multe niveluri asigură că afacerea dvs. este monitorizată cu scrupulozitate și protejată în orice moment. Punem nevoile clienților noștri pe primul loc, lucrând cu aceștia pentru a identifica, aborda și combate amenințările unice pentru nișa lor particulară. Cu instrumentele avansate de protecție Openvision, aveți acces garantat la instrumente defensive, strategii și programe complete de securitate cibernetică.

Detectare și răspuns

Contribuim la dezvoltarea și îmbunătățirea operațiunilor clienților în fața amenințărilor cibernetice, oferind servicii de monitorizare non-stop și un răspuns rapid.

Protecția împotriva amenințărilor

Nivelul avansat al atacurilor cibernetice este contracarat de protecția completă pe care o oferim, susținută de o echipă de specialiști în securitate, care monitorizează și analizează În permanență mediul dvs IT.


Testare continuă

Scopul nostru este să îți oferim liniștea sufletească, asigurând siguranța afacerii tale. Spcialiștii noștri în răspuns la incidente și securitate pot monitoriza și analiza mediul IT pentru a te asigura că ești protejat în mod corespunzător.

HARDWARE

Descoperiți-vă vulnerabilitățile de securitate și luați

măsuri pentru a asigura siguranța afacerii dvs.

La ce vă puteți aștepta de la o autoevaluare a securității cibernetice:

HARDWARE

Evaluări de Securitate

a Informației

Abordăm securitatea dintr-un unghi multidisciplinar pentru a atenua riscurile din fiecare fațetă a datelor, a mediului fizic, a riscurilor legate de elementele umane și, desigur, a limitărilor tehnice ale infrastructurii dumneavoastră actuale. Soluțiile noastre de securitate cibernetică concepute inteligent oferă o apărare puternică pentru infrastructura întreprinderii, date, servere și platforme, rețea și perimetru, dispozitivele utilizatorilor finali și infrastructura cloud.

Vă oferim liniștea sufletească de care aveți nevoie pentru a vă concentra pe afaceri și a crește cu încredere. Vă vom ajuta să vă evaluați infrastructura actuală pentru a îndeplini și depăși reglementările din industrie, cele mai bune practici și cerințele clienților. Serviciile noastre de evaluare vă oferă cea mai actualizată cartografiere cuprinzătoare a riscurilor, amenințărilor și vulnerabilităților pentru a vă ajuta să abordați lacunele nepercepute în cadrul dumneavoastră de securitate. Rezultatele testelor noastre de securitate sunt comparate în mod constant cu standardele de securitate din industrie și îmbunătățite măsurabil în timp.

HARDWARE

Servicii de securitate IT pe care vă puteți baza

OpenVision se numără printre primii 200 de furnizori de servicii gestionate în domeniul securității cibernetice. Lucrăm în strânsă colaborare cu clienții noștri pentru a implementa soluții de securitate cibernetică care să asigure o protecție completă a activelor, datelor și să le permită să valorifice noi oportunități de afaceri.

20

Certificări Obținute

100

+

Migrări Microsoft

600

+

Licențe Gestionate

SUPORT

Ofertele noastre de servicii de securitate gestionată

Openvision este alegerea preferată a multor clienți care doresc să asigura protecția completă a afacerilor lor. Ne-am dezvoltat soluția de securitate cibernetică în jurul conceptului de Apărare în Profunzime, astfel încât să oferim protecție pe mai multe nivele împotriva amenințărilor actuale și viitoare.Centru de operațiuni de securitate


Detectați, analizați și răspundeți la incidente de securitate cibernetică.

Răspuns la incident de securitate

O echipă de experți este disponibilă pentru a aborda și iniția recuperarea în cazul unui incident de securitate.

Centru de operațiuni de securitate

Detectați, analizați și răspundeți la incidente de securitate cibernetică.

Partenerii noștri
Testimoniale

Ce spun clienții?

Vizitează-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Cere Ofertă Personalizată