• Home
  • Sisteme de Securitate Gestionate

Solu╚Ťii de securitate pentru ├«ntreprinderi mici ╚Öi mijlocii

Servicii de Securitate Gestionate

Noi amenin╚Ť─âri cibernetice apar ├«n fiecare zi, p─âtrunz├ónd chiar ╚Öi ├«n re╚Ťelele cele mai securizate. Asigura╚Ťi-v─â c─â afacerea dvs. este protejat─â cu solu╚Ťii de securitate cibernetic─â de la Openvision. Colaboram cu organiza╚Ťii din toat─â Rom├ónia pentru a oferi cel mai bun program de securitate din bran╚Ö─â.

circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image
circle-image

Premii și implicare în comunitate

// Rezilien╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â maxim─â

Acoperire de Securitate end-to-end

V─â vom ajuta s─â face╚Ťi un bilan╚Ť al peisajului de risc ├«n infrastructura dvs., v─â vom ajuta s─â le atenua╚Ťi ╚Öi s─â anticipa╚Ťi provoc─ârile de m├óine. Exper╚Ťii no╚Ötri certifica╚Ťi ├«n securitate cibernetic─â sunt bine cunoscu╚Ťi ├«n industrie ╚Öi lucreaz─â ├«n leg─âtur─â direct─â cu echipele dvs. executive, p─âr╚Ťile interesate cheie, liderii ╚Öi exper╚Ťii ├«n domeniu pentru a v─â analiza procesele ╚Öi opera╚Ťiunile ├«n detaliu ╚Öi pentru a implementa un cadru de securitate cuprinz─âtor pentru a v─â proteja organiza╚Ťia.

Serviciile noastre de securitate sunt personalizate pentru a se potrivi exact cerin╚Ťelor dvs. de afaceri. V─â ajut─âm s─â dezvolta╚Ťi un cadru de protec╚Ťie cu mai multe straturi pentru a v─â securiza toate re╚Ťelele, dispozitivele ╚Öi programele. Oferim, de asemenea, servicii de asisten╚Ť─â ├«n domeniul securit─â╚Ťii cibernetice foarte bine direc╚Ťionate privind con╚Ötientizarea angaja╚Ťilor, simul─âri de atacuri cibernetice, backup ├«n caz de dezastre ╚Öi recuperare de date ╚Öi ap─ârarea infrastructurii dvs. de amenin╚Ť─âri interne ╚Öi externe.

Ap─ârare cibernetic─â care nu cost─â averi

Proces în 3 pași

c─âtre securitate total─â

Noi amenin╚Ť─âri apar ├«n fiecare zi, folosind instrumente ╚Öi mecanisme AI sofisticate capabile s─â p─âtrund─â chiar ╚Öi ├«n re╚Ťelele cele mai securizate. Cu toate acestea, pe m─âsur─â ce conglomeratele corporative ├«nt─âresc securitatea; hackerii vizeaz─â din ce ├«n ce mai mult ├«ntreprinderile mici ╚Öi mijlocii care nu ├«╚Öi pot permite instrumente defensive de ultim─â genera╚Ťie similare. Nu mai po╚Ťi trece sub radar doar pentru c─â afacerea ta este mic─â. Putem fi aliatul t─âu crucial ├«n r─âzboiul ├«mpotriva terorismului cibernetic.

Solu╚Ťia noastr─â de ap─ârare a re╚Ťelei pe mai multe niveluri asigur─â c─â afacerea dvs. este monitorizat─â cu scrupulozitate ╚Öi protejat─â ├«n orice moment. Punem nevoile clien╚Ťilor no╚Ötri pe primul loc, lucr├ónd cu ace╚Ötia pentru a identifica, aborda ╚Öi combate amenin╚Ť─ârile unice pentru ni╚Öa lor particular─â. Cu instrumentele avansate de protec╚Ťie Openvision, ave╚Ťi acces garantat la instrumente defensive, strategii ╚Öi programe complete de securitate cibernetic─â.

Detectare și răspuns

Ajut├ónd clien╚Ťii s─â ├«╚Öi proiecteze ╚Öi s─â-╚Öi avanseze opera╚Ťiunile de amenin╚Ť─âri cibernetice, ad─âug├ónd capacitate de monitorizare 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, v├ón─âtoare de amenin╚Ť─âri ╚Öi r─âspuns rapid.

Protec╚Ťia ├«mpotriva amenin╚Ť─ârilor

Nivelul de sofisticare al atacurilor cibernetice continu─â s─â creasc─â. Primi╚Ťi protec╚Ťie complet─â ├«mpotriva amenin╚Ť─ârilor sus╚Ťinut─â de o echip─â de exper╚Ťi ├«n securitate care monitorizeaz─â ╚Öi analizeaz─â continuu mediul dumneavoastr─â IT.


Testare continu─â

Ai nevoie de lini╚Öte sufleteasc─â c─â afacerea ta este ├«n siguran╚Ť─â. Exper╚Ťii no╚Ötri ├«n r─âspuns la incident ╚Öi securitate v─â pot monitoriza ╚Öi analiza mediul IT pentru amenin╚Ť─âri pentru a v─â asigura c─â sunte╚Ťi bine protejat.

HARDWARE

Descoperi╚Ťi-v─â vulnerabilit─â╚Ťile de securitate ╚Öi lua╚Ťi

m─âsuri pentru a asigura siguran╚Ťa afacerii dvs.

La ce v─â pute╚Ťi a╚Ötepta de la o autoevaluare a securit─â╚Ťii cibernetice:

HARDWARE

Evalu─âri de Securitate

a Informa╚Ťiei

Abord─âm securitatea dintr-un unghi multidisciplinar pentru a atenua riscurile din fiecare fa╚Ťet─â a datelor, a mediului fizic, a riscurilor legate de elementele umane ╚Öi, desigur, a limit─ârilor tehnice ale infrastructurii dumneavoastr─â actuale. Solu╚Ťiile noastre de securitate cibernetic─â concepute inteligent ofer─â o ap─ârare puternic─â pentru infrastructura ├«ntreprinderii, date, servere ╚Öi platforme, re╚Ťea ╚Öi perimetru, dispozitivele utilizatorilor finali ╚Öi infrastructura cloud.

V─â oferim lini╚Ötea sufleteasc─â de care ave╚Ťi nevoie pentru a v─â concentra pe afaceri ╚Öi a cre╚Öte cu ├«ncredere. V─â vom ajuta s─â v─â evalua╚Ťi infrastructura actual─â pentru a ├«ndeplini ╚Öi dep─â╚Öi reglement─ârile din industrie, cele mai bune practici ╚Öi cerin╚Ťele clien╚Ťilor. Serviciile noastre de evaluare v─â ofer─â cea mai actualizat─â cartografiere cuprinz─âtoare a riscurilor, amenin╚Ť─ârilor ╚Öi vulnerabilit─â╚Ťilor pentru a v─â ajuta s─â aborda╚Ťi lacunele nepercepute ├«n cadrul dumneavoastr─â de securitate. Rezultatele testelor noastre de securitate sunt comparate ├«n mod constant cu standardele de securitate din industrie ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťite m─âsurabil ├«n timp.

HARDWARE

Servicii de securitate IT pe care v─â pute╚Ťi baza

Open Vision este un furnizor de top de securitate cibernetic─â printre primii 200 de furnizori de servicii gestionate. Lucr─âm ├«ndeaproape cu clien╚Ťii no╚Ötri pentru a implementa securitatea cibernetic─â pentru a asigura o protec╚Ťie la 360 de grade a activelor, a datelor ╚Öi chiar a valorifica noile oportunit─â╚Ťi de afaceri.

20

Certificari Obtinute

100

+

Migrari Microsoft

600

+

Licente Gestionate

// SUPORT

Ofertele noastre de servicii de securitate gestionat─â

Mul╚Ťi clien╚Ťi vin la Openvision ├«n c─âutarea protec╚Ťiei complete pentru afacerea lor. A╚Öa c─â am dezvoltat solu╚Ťia noastr─â de securitate cibernetic─â all-inclusive ├«n jurul Ap─âr─ârii ├«n profunzime, o strategie care include protec╚Ťie pe mai multe straturi ├«mpotriva amenin╚Ť─ârilor actuale ╚Öi emergente.Centru de opera╚Ťiuni de securitate


Detecta╚Ťi, analiza╚Ťi ╚Öi r─âspunde╚Ťi la incidente de securitate cibernetic─â.

R─âspuns la incident de securitate

O echip─â de exper╚Ťi este disponibil─â pentru a aborda ╚Öi ini╚Ťia recuperarea ├«n cazul unui incident de securitate.

Centru de opera╚Ťiuni de securitate

Detecta╚Ťi, analiza╚Ťi ╚Öi r─âspunde╚Ťi la incidente de securitate cibernetic─â.

our partners

Partenerii Nostri

Testimoniale

Ce spun clien╚Ťii?

Viziteaz─â-ne

George Missail 115B
Sector 1, Bucuresti

Scrie-ne

presales@openvision.ro

Cere Ofert─â Personalizat─â

    Please prove you are human by selecting the star.